Riešenie pre prevod sériového portu USB

P

pasicr

Guest
Ahoj, potrebujem informáciu o prevode sériového portu do usb. Môže mi niekto nejaké schému alebo nejakú predstavu? ide o

pozrite sa na moje jednoduché seriálu na USB s vstavanou Ovládače pre Windows hxxp :/ / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=168732&highlight=tgq+ CDC

Hľadáte spôsob, ako ho postaviť ako súčasť projektu? Ak stačí jednoduchý RS232 na USB adaptéra možno ich nájsť na mnohých počítačových predajcov asi 15 dolárov Ak začínate od nuly k pic micro s vstavaným USB.

Pozrite sa na týchto webových stránkach www.ftdichip.com som používal FT232BM a FT254B v mnohých prevedeniach a pracujú reliebly a veľmi lacné. PM ma, či u potrebovať pomoc. S pozdravom,

Ja tiež použiť FT2xxx čipy a musím povedať, že sú veľmi ľahko ovládateľné a veľmi flexibilné. Niektoré z týchto zariadení je možné použiť pre sériové aj paralelné aplikácie. Myslím, že Silabs sériovej verzie sú len (čo je to, čo hľadáte). Victor http://www.zerksus.com

Dobrý deň, ak chcete používať u IC do ur rady, potom je lepšie ísť na FT245, ktorý je PARLLEL do USB, rozhranie veľmi jednoduché a nevyžaduje žiadne predchádzajúce znalosti o USB. Dúfam, že u dostať ovládače USB spolu s ním, skúste túto voľbu Všetko najlepšie - Babesh

[Quote = atmelAVR91] bude tento čipy bude pracovať s Windows XP SP2? [/Quote] Áno FTDI čipov má ovládač systému Windows (na ich stránkach), ods FT232/FT245) a nové FT232-R čipy len vyžaduje niekoľko ďalších komponentov . / Bingo

Ahoj, ja používam kombináciu IC prog programátor pre sériovú eeprom 24xx, 93xx s PIC mikro v 8, 18, 28 a 40 pinové ponorenia. Kúpim notebook bez sériového portu. Potrebujem tento prevod sériovému na USB) pre tento programátor, ide

Skontrolujte, či programátor výrobcu odporúčané Serial prevodník USB, ktorý bude zodpovedať svojej programátor pretože nie všetky konvertory pracovať správne v tejto žiadosti. Mal som meny prevádzačov, že nefunguje s mojím sériovým programátorom a nakoniec som si kúpil USB programátor, ako sa zbaviť všetkých týchto problémov ...: cry:

: D FTDI je najlepšie, obráťte sa na mňa môj priateľ! cyberwin technika sro www.ftdichip.com www.cyberwin.com.cn (čínskej) msn: yafan24517@hotmail.com
43_1160200727.jpg

[Quote = Bus Master] som používal FT232BM ... [/quote] FT232R najlepšie pre nové konštrukcie. Nie XTAL bez odporu bez nutnosti EPROM. Všetky vonkajšie časti priložené k čipu: |
diagramHQ.jpg

Ahoj, ja wond PCB alebo chematic pre TUSB3410 rady prosím ďakujem

použiť dátový kábel USB pre telefónneho bunkovej ° USB na RS232

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back