RIAA ekvalizér a software systému Windows

F

fjpompeo

Guest
Dobrý deň, potrebujete dobrú RIAA ekvalizér a softvér Windows previesť a eliminovať nežiaduce hluk z starej ruskej vinil do MP3 s mojím PC. Mám veľa ruských diskov a nechcú prísť o tej. Budem používať AKAI priameho pohonu taniere s SHURE M95 cartdrige (Myslím, že je s pohyblivou cievkou typu). Ak je to možné schematický nákres s PCB! S pozdravom, Fernando

Ahoj, na softvér Windows môžete použiť Adobe Audition (cooledit) alebo Magix hudby Čistenie Lab.

Ja vám odporučí Audacity zvukový editor. Je to zadarmo audio editor s účinkom vyrovnaním RIAA. Som mal rovnaký problém, ktorý máte, a pomocou tohto programu vyriešiť môj problém. Jedna poznámka však skontrolujte, či je možné dodať dostatok zosilňovač k zvukovej karte. Pamätajte si, to je digitálny prevod, ktorý nie je tak presná, ako analógového, a budete potrebovať veľký dynamický rozsah pre konverziu do práce. pre elektrické obvody, či vám vyhovuje tento http://www.eetindia.com/ARTICLES/2005JUN/A/2005JUN14_RFD_AN.PDF?SOURCES=DOWNLOAD šťastie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back