RFIC design pomocou CMOS procesu - potrebnej pomoci

M

maruti

Guest
Má niekto skúsenosti s RFIC design pomocou CMOS procesu? Alebo nejaké exp v A_D_S alebo S_pectreR_F v RFIC dsign? Som freashmen v tejto oblasti. Niekto chce hovoriť o tom? : Smile: ^ ^.

On 2001-08-19 17:21, xtecer píše: No ja som intreasting tiež témou .... Ale ja som nový ..>^^
Dobrý deň, áno, ja začínam používať reklamy RFIC dizajn. Zatiaľ som potreboval model bondwire je indukčnosť a vzájomných, museli používať HFSS dostať nosníky a použité ráhna ako čierna skrinka. Som tiež sa snaží získať bsim model pre naše smrť. Zatiaľ sme mať problémy s vybavením, pretože máme starý (seriál 0002!), IC-CAP stanice. Nezmysly

Čo myslíš tým "iccap stanice"? ICCAP je program z Agilent (a EEsof pred tým, než si kúpiť), ktorá je optimalizovaná pre extrakciu parametrov modelu a ovládanie prístroja?

Som použil aj MWOffice a @ DS pre RFIC design pre môj hlavný projekt. Dajte mi vedieť, či niekto chce dostať žiadny príklad ani informácie na túto tému. :)

: DI boli v tejto oblasti pre time.You mal známe tieto: a. Ciruit prevedenie B. MMIC zlievárne znalosti C. Simulácie a rozloženie d. Montáž a testovanie.

môže niekto zdieľať EE214 učebné materiály jeseň 2005? Verejnosti prístup na webové stránky neobsahuje veľa vecí. Myslím, že jediný študent, ktorý registra kurzu budú môcť prístup. Vďaka.

Mnoho výučbových programov sú zverejnené v tomto fóre. práve na hľadanie RFIC a ADS, dostanete

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back