RF zosilňovač [hlp]

N

No one

Guest
Ahoj všetci, aké parametre sú dôležité pri výkonového zosilňovača design? Ktoré parametre určujú špecifikácie výkonového zosilňovača? Aká je najlepšia kniha pre začiatočníkov v tejto oblasti?

Dobrý deň, nikto, skúste nasledujúci formulár Steve C. Cripps: RF výkonových zosilňovačov pre bezdrôtové komunikačné technológie Advanced v výkonového zosilňovača designu týka.

ako RFCMOS povedal Steve Crips je skvelé knihy o parametroch 1) získať 2) PAE 3) linearity "ako bod 1 dB" 4) Spurs 5) IM úrovni khouly

No ja ako Mikrovlnné Transister zosilňovač od Guillermo Gonzalez .... hoci to je všeobecne odvolával sa na LNAs .... ale to najlepšie, čo o knihe, je jeho jednoduchosť. Návrh PAS a LNA sú veľmi podobné .... tak to zvyknutý robiť veľký rozdiel .... sa môžete obrátiť na akúkoľvek knihu Akonáhle budete poznať základy dobre .....: P S pozdravom

Navrhoval by som, že sa tiež pozrieť na špecifikácie pre niektoré komerčné PA. Domnievajú, že budú mať formát ukázať zosilňovače v ich najlepšom svetle a zároveň často sa na hrdinov (hiding!) slabé stránky. Pozrite sa, čo robia, ako hovorí, a kde sú nemá. Môžete tiež pridať to do svojho zoznamu špecifikácií, ktoré zahŕňajú náklady, veľkosť spotreby energie, napätie a aktuálne potreby kanalizácie, odvádzanie tepla, požiadavky na chladiči, použité materiály a tak ďalej. Myšlienka je zahrnúť veci, ktoré by mohli byť dôležité pre aplikácie, ktoré nemusia byť obvyklé RF ako parametre.

Ahoj nikto Hlavným problémom na začiatku konštrukcie zosilňovača je účinnosť oproti linearita systému. Ak váš systém je lineárny, a chcete navrhnúť lineárnym výkonovým zosilňovačom, budete voľný od výkonnosti a naopak. Potom podvrhnuté výkon, 1dB kompresia bod, BW, stabilita systému obavy. Tu sú niektoré návrhy knihy: 1 - RF výkonových zosilňovačov pre bezdrôtové komunikácie Steve C. Cripps 2 - výkon RF zosilňovačov Mihai Albulet 3 - Pokročilé techniky v výkonového zosilňovača Design by Steve C. Cripps 4 - RF a mikrovlnné zosilňovač Design Andrei Grebennikov

Dobrý deň, odovzda, ste napísal:
Tu sú niektoré návrhy knihy: 1 - RF výkonových zosilňovačov pre bezdrôtové komunikácie Steve C. Cripps 2 - výkon RF zosilňovačov Mihai Albulet 3 - Pokročilé techniky v výkonového zosilňovača Design by Steve C. Cripps 4 - RF a mikrovlnné zosilňovač Design by Andrei Grebennikov
Môžeš napísal odkazy na downlaoding je v edaboard alebo iné?

Tiež by som chcel pridať jednu knihu na zoznam uvedený vyššie, je thebook napísal THLee pre RFCMOS IC designu

Chcem vedieť, či má zosilňovač poškodiť telo? Keď budem potrebovať pred žiarením pri ladení?

[Quote = littlemmx] Chcel by som vedieť, či má zosilňovač poškodiť telo? Keď budem potrebovať pred žiarením pri ladení? [/Quote] No ja myslím, že to je jedna z otázok výskumu sa adays ....

Mathew H Radmanesh je dobrá kniha pre všetkých zosilňovač. Mali by ste ísť na to. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 18 sekundách: [/color] [/size] Mathew H Radmanesh je dobrá kniha pre všetkých zosilňovač. Mali by ste ísť na to.

o parametroch 1) získať 2) Stabilita 3) linearity ", ako je 1 dB kompresia bod" 4) IIP3 (tretieho rádu zachytiť

Dôležité parametre: S11 - odrazu S21 - zisk koeficient K - koeficient stability musí byť viac než 1 pre úplnú stabilitu pri práci kapely

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back