RF sýtič cievky na 500 MHz

W

winglj

Guest
Dobrý deň, mám otázku ohľadom výberu indukčné RF sýtič na 500 MHz. Je to v podstate blokovať RF signálu k zdroju jednosmerného napätia pre varactor kontrolu. Zaujímalo by ma, či 10uH je dosť dobrý? Aký typ RF sýtič mám použiť, SMT a diery po AXIA? Akékoľvek iné vzhľadom by som mal počítať pri výbere RF sýtič? Vďaka.

Presné hodnoty, ako 10uH nijako nepomôže pri vysokých frekv. Mali by ste si vybrať SMT, s paralelnou rezonancie na 500 MHz. Môžete sa tiež pozrieť na širokopásmové pripojenie tlmivky RF od Epcos: SMD-HF-Drosseln Simid 1210-100 Typ Epcos B82422-A, Ausführung mit Trägermaterial Ferrit Typ B82422-A1, od hodnoty 1,8 μH do 10 μH. Používame 2u2 a 3u3 ako širokopásmové pripojenie tlmivky do 5GHz, a to je skvelé!

Ahoj, rfmw. Vďaka za Vašu odpoveď. Som trochu zvedavý, vlastná rezonančná frekvencia (SRF) na RF sýtiča. Mala by byť vyššia ako prevádzková frekvencia, alebo rovnako ako operačný frekvencia? A pre širokopásmové RF sýtič, to je ešte indukčnosť, alebo využívajú iné metódy? Sú tu nejaké dobré články o tom? Vďaka.

Ak ste pôsobí na 500 MHz, mal by SRF byť najmenej 600 MHz. Keď to rezonuje, mohlo by to rezonovať ako skrat - teda žiadny útlm rf!

Vďaka svojej chlapci informácie. Takže tam, kde môžem nájsť vhodný RF tlmivka cievky pre použitie UHF? Pretože som sa pozrel na niekoľko datasheet, SRF väčšiny z nich je nižšia než 500 MHz.

Ahoj winglj, môžete sa pozrieť na Murata. Má dobrú feritové korálky pre vysoké frekvencie. Ja som si datasheet uverejnenie katalógu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back