RF rušenie vo zvukových obvodov

W

waqas5304

Guest
nazdar
Navrhol som zvuk pomocou obvodu TL074 ako mixer, ako LM386 je moc amplifier.i začínam môj vstup z radio.it UHF je zmiešaný s inými audio z rôznych sources.than umocnené LM386 a zapracované do 8 ohmov headset.the Problém je vždy, keď ja Preddy tlačidlo PTT odovzdať pískanie hluk je generovaný a ja nie som schopný počúvať anything.when aj pohľad do obvodu pomocou osciloskopu vidím harmonickej nosnej frequency.how možno aj efektívne odstrániť rušenie rádiových frekvencií od audio obvodov
čakanie na dobrú odpoveď

waqas5304 Napísal:

nazdar

Navrhol som zvuk pomocou obvodu TL074 ako mixer, ako LM386 je moc amplifier.i začínam môj vstup z radio.it UHF je zmiešaný s inými audio z rôznych sources.than umocnené LM386 a zapracované do 8 ohmov headset.the Problém je vždy, keď ja Preddy tlačidlo PTT odovzdať pískanie hluk je generovaný a ja nie som schopný počúvať anything.when aj pohľad do obvodu pomocou osciloskopu vidím harmonickej nosnej frequency.how možno aj efektívne odstrániť rušenie rádiových frekvencií od audio obvodov

čakanie na dobrú odpoveď

nazdar
Vďaka za odpoveď
Som oplotenie zosilňovač v kovovom puzdre, ale stále je tam hluk.Čo myslíš tým prejsť capaciators a RF choes, môže u nich, a vysvetliť, ako sa môžem dostať.
čo Odrušovacie filtre môžete navrhnúť dobrý low-pass filter?Druhým problémom je, že spätná väzba je also.i hluku znížili zisk zlepšuje, ale ide nízky objem navrhnúť niečo dobrého plz

ot nie je možné, že RF je zasahovanie do audio rozmedzí obvodu.

Mal som rovnaký problém, na svoju prácu.Predzosilňovač výstup z CD prehrávača auto šli k zosilňovaču s stereo tienený kábel, a keď som stlačil tlačidlo PTT na VKV v blízkosti CD prehrávač Počul som, že v malom objeme môj hlas na audio zosilňovač.Sme pripojili štít kábel od CD prehrávač k zosilňovaču s malým výkonom (tieto výstupy sú unballanced).Zasahovania "zomrel".
Ale skúste to dobré dôvody, a použiť tienený kábel, alebo pripojte štítu v krajine len jedna strana (vstup vášho zosilňovače, napríklad), aby sa zabránilo zemné slučky.
Tiež použitie čiapky a tlmivky Sinise ti to vravel.

Veľa šťastia!

Musíte tiež dať low-pass filtrov na všetky vstupy a výstupy.
Tým mám na mysli sériu impedancia (feritové korálky, tlmivky, alebo lacnejšie rezistory) a skrat kondenzátory.Použite plný zem lietadlo PC palube.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back