RF otázky Engineer interview?

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Dobrý deň všetkým, som študentka MTECH robiť mikrovlnnej techniky specialization.Now v procese náboru areáli Netwroks Nokia prichádza na recriutment. Nemám potuchy o tom, čo sa bude výberové konanie atď etc.Will ste expert chalani mi pomohol vedieť, čo sa pripraviť? Môže niekto po RF a oznamovacia technika súvisiacich otázok, rozhovor tu alebo odkazy pls.? Aj hľadali otázky RF, ale nemohla nájsť. Ďakujem.

Lepšie sa pripraviť o projektoch ste urobili. Tiež je potrebné vedieť o rôznych nástrojov, ako SNÚ, VNA atď Tiež poňatie prenosové linky ako je otvorené, krátke ukončenie, čo je SWR, útlm, atď Prečítajte si o dipól antény. Abhishekabs

Dobrý deň všetkým, dnes Nokia prišla na univerzitu, a vtipné bolo, to prišlo ako vývoj software requirement.I bol veľmi prekvapený, že nemajú RF inžinier jobs.I bol prekvapený tým, PPT. Keď som sa pýtala na profil mikrovlnnej rúre alebo E & TC inžinier, ale radil, aby som sa pripojil ako software developer. Veľmi vtipné. Len chcem podeliť sa s vami tento fakt a nič iného.

Tam je prebytok inžinierov v tomto odvetví. moc smutné.

Skontrolujte, či Radarindias.com pre anténu a RF systému spoločností v Indii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back