RF filtrov tipy?

1

1icarus1

Guest
Ahoj, chcel by som navrhnúť zárez RF filter umožňujúci alebo televízneho kanálu je signál TV tuner. Našiel som nejaké SMD (1206 balíček) induktory (NH) od firmy Tayo Yuden a chcel by som ich používať. Aj dont't nejaké skúsenosti v dizajne RF. Takže, je niečo, čo musím vedieť, alebo o tom opatrný. Mám na mysli nejaké tipy? Ďakujem vám všetkým.

Použiť externý filter s šikmými zárezom externe, pretože ak sa rozhodnete tento filter s bežnými SMD súčiastok (hlavne na vyšších frekvenciách), šírka pásma filtra bude relatívne veľké vzhľadom k nízkemu faktoru Q komponentov, ktoré máte v úmysle sa, že use.So , bude to veľká skupina tiež tlmí susedných kanálov, ktoré sú možno žiaduce prijať. Kanál notch filter by mal mať veľmi ostré hrany a šírku pásma zapracované kvalitné komponenty. To nie je ľahké, aby s SMD súčiastkami ..

Kde nás nájdete návrhové informácie a vzorce čelných filtrov (BPF, Notch)? Máte tento vzorec? je u nahrať? Musím to moc.

Videl som, že stránka, nejaké nové odkazy alebo lepšie vo formáte PDF na Čelné dutiny a filtre?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back