Rf Booster

C

Compa

Guest
Ahoj som urobil bezdrôtových sietí v mojom meste ...
a ja sa používa prístupové body na 2,4 GHz a 11 gramov používa všesmerová anténa 15dBi

Teraz chcem použiť RF booster doplniť môj signál ..Musím skontrolovať z bazáru, ale stojí príliš veľa 200 mW posilňovací náklady príliš veľa ..chcem navrhnúť vlastné posilňovacie ..pre moju 15 dBi omni anténa asi 2 až 5 W posilňovací Rf

potrebujú pomoc ..o zdrojoch a schém

waaww ...
Možno, že jej stále veľa tajomstiev elektronických firiem, kamaráde ...
a 5W je veľmi veľký:)

Väčšina vecí sú teraz k dispozícii maximálne 1 Watt.Existuje množstvo príkladov dizajnu.Ale v podstate to sa musíte spýtať svojho ja prvá, to bude namontovaný na veži?alebo to bude krytý, a vedľa AP?.Po namontovaní na anténe, potom musíte tiež použiť DC vkladače.Design je jednoduchý, to je bi-riadiaci zosilňovač s dvoma spínačmi (TX / RX).Spínač TDD je ovládaný automaticky pomocou RF detektor, ktorý prešiel cestu TX, inak je cesta LNA vždy znie, čo znamená, posilňovací prepínač je vždy prepnutý do RX, ak AP vysiela.LNA si tým kúpil od Maxim, a PA (1 Watt) môže byť ktorýkoľvek z RFMD, prepínače môžu byť buď PIN alebo FET, existuje veľa z nich, ale ťažko z nich je ten, spracovať výkon 1 Watt.NEC spomínam si robí jednu pre 2000-25000 MHz

ok ..Mám AP Surecom 9600-gp a m s použitím omni 15dBi antény ..
could u plz tell me ny mieste cvičenia navrhovanie vlastných 1 wat Rf posilňovací ..

Môžete použiť vyhľadávanie google, potom zistíte, niektoré z predmetov ....veľa šťastiaWył

Compo Napísal:

Ahoj som urobil bezdrôtových sietí v mojom meste ...

a ja sa používa prístupové body na 2,4 GHz a 11 gramov používa všesmerová anténa 15dBiTeraz chcem použiť RF booster doplniť môj signál ..
Musím skontrolovať z bazáru, ale stojí príliš veľa 200 mW posilňovací náklady príliš veľa ..
chcem navrhnúť vlastné posilňovacie ..
pre moju 15 dBi omni anténa asi 2 až 5 W posilňovací Rfpotrebujú pomoc ..
o zdrojoch a schém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back