[REQ] ADS nelineárny dizajn kit

T

t_tuaki

Guest
ktorí majú ADS nelineárny konštrukcia sada ATF34143 Agilent a ATF36077 a NEC 76038? Potrebujem to pre vytvorenie harmonickej. vďaka

vďaka. To je užitočné pre mňa, ale mám niekoľko otázok sa opýtať: 1. zap súboru i nearchivované už ale ako to mám dať na môj návrh a používať? 2. korenie model (PSP) súbor, ako sa dať do knižnice a používať?

zap súboru, v hlavnom okne vyberte Vystrihnúť z archívu a sliepky prezrite si súbor a otvorte ho u PSP je potrebné použiť prevodník netlist, aby bolo pre ADS khouly

Môžete vysvetliť, alebo tam, kde môžem získať krok, ako využiť netlist konvertor? je zaradiť do ADS prevodník? Už som Vystrihnúť z archívu zap súboru. Ako dať na môj návrh?

Prejdite do priečinka a kopírovať obsah sieťového priečinka a vložiť ich do siete zložky ur projektu khouly

môže niekto vysvetliť, ako nainštalovať PSP cítiť v ADS a používať? vďaka

PSP súbor je textový súbor, do reklamy fileenu import vyberte a sekty korenie netlist a viac oprion aby bolo Pspice netlist a poriadku, ADS súbor previesť t anothoer súbor môže byť použitý v ADS smulation khouly

Je to niečo, čo vyzerá ako na obrázku nižšie po vytvorení? A ako ju používať v scheamtic kreslenie?

Jo, to je netlist patrí, ktoré ADS patrí netlist súboru u doviezli k simuláciu, ale viem, u súboru PSP je len model, alebo compleet HEMT subcircuit khouly

Ospravedlňujeme sa nerozumie, čo máte na mysli len o model? Môžem c rozvrhnutie rovnako ... ale neviem, ako ju použiť, ak v schéme.

Mám na mysli iba model nie je kompletný tranasisotr s packgae a ďalšie parasitics khouly

akékoľvek metódy pridať parazitárne a všetky súvisiace hodnoty u tohto modelu?

[Quote = t_tuaki] akúkoľvek metódu pridať parazitárne a všetky súvisiace hodnoty v tomto modeli? [/Quote], môžete to urobiť pomocou okruhom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back