REQ: Údaje o EM rýchlosť simulácia pomocou Intel Quad-core CPU

W

wave-maniac

Guest
Údaje o EM rýchlosť simulácia pomocou Intel Core 2 Extreme QX6700 (quad-core) by ocenili. Zvlášť Hľadám dáta pre CST MWS, HFSS (s podporou viacprocesorových), riekou a IE3D. Zaujímalo by ma, ak je výrazne rýchlejší než Core 2 Duo. Vďaka vopred

[Quote = wave-maniac] Údaje o rýchlosti simulácia EM pomocou Intel Core 2 Extreme QX6700 (quad-core) by ocenili. Zvlášť Hľadám dáta pre CST MWS, HFSS (s podporou viacprocesorových), riekou a IE3D. [/Quote] Hmm, ja si objednal Intel Core 2 Duo X6800 s 8 koncertov, a to stojí veľa! Pravdepodobne quad-core bude ďalší:) Každopádne Máte nejaké vzory alebo spúšťanie skriptov test? Aký typ riešiteľov si sú väčšinou zaujímavé?

Pre CST MWS, mám na mysli ako prechodné a štvorboká frekvenčnej oblasti. Pokiaľ ide o testovacie model, poďme použiť model, ktorý ste zaslali v minulom roku: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=109966&highlight = Ak si spomínam, je to nonradiating vlnovod štruktúru. Budem premýšľať o tom, vyžarujúce štruktúry testu neskôr vidieť účinok PML na rýchlosti simulácie. Pokiaľ ide o HFSS, môžete vytvoriť vyššie uvedené strucure za to. Pre IE3D, nech to jednoducho vybrať jeden z príkladov, najmä s hustými okami. Pre riekou, poďme pre antény roh, ktorý obsahuje ako príklad. S pozdravom

Keď ste sa pokúsili simulovať s procesorom by som chcel vidieť, log súbory, aby ste videli, ako rýchlo sa jeho simulácia, v porovnaní s počtom meshcells. Pracujem na vysokej rezonančný filter štruktúru a ja naozaj potrebovať vyššiu rýchlosť na mojich výpočtov CST. Dúfam, že je v poriadku:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back