reproduktor redukcia šumu?

A

ahgu

Guest
Aké sú spôsoby, ako znížiť hluk na reproduktore? Mám biely šum z môjho hovorca z otuput z kodeku, dokonca aj výstup nula. Moje nastavenia: DAC ---> diferenciálnej výstup -> 10X zosilňovač (premostenie pripojenie). Z nejakého merania, našiel som hluk z DAC je vyššia ako krajiny, aj keď výstupy 0. Tiež, tam je hluk v obvode, ktoré prispievajú k reproduktoru pred 10X zisk. Aj meranie striedavého napätia cez niektoré body. Neviem, ako merať hluk, meranie napätia AC pomocou DMM 6.5digit je jediný spôsob, ako môžem myslieť. Regulátor: 0.4mV DAC výstup na 0: 0.8mV. Vstup do výkonového zosilňovača je min 0.4mv, aj keď je odstránený DAC. S týmito kombinácii, počujem šum z reproduktora. Teraz, ako môžem odstrániť biely šum? To sa zdá ťažký problém.

Máte osciloskop s high-gain vstupného kanálu? Hluk priebeh môže navrhnúť, čo spôsobuje hluk.

Hi ahgu Meranie hluku s DMM je takmer inpossible. Pre správne meranie budete potrebovať osciloskop. Podľa môjho názoru by si hluk byť generované v DAC, alebo v zosilňovači. Je hluk stále tam, ak si krátky vstup vášho zosilňovača (DAC nie je pripojený)? -> Je možné, že kondenzátor je hluk-source Ak zosilňovač sám nevytvára hluk, je možné, že DAC generuje ju. Problémom je často, že DAC má analógové a digitálne dodávky. Je váš analógový zdroj (ak máte obaja) správne? Máte dostatok oddelenie-C je u DAC? Zdravím

nomally hluk je vysokofrekvenčný signál u môže elimninate, že pomocou nejakej low-pass filter zamietnutie vysokofrekvenčný šum. bude imrove veci trochu. tiež ľudské ucho nemôže počuť všetky frekvencie, ale pri použití filtra sa zníži jasnosť trochu

Som zvyknutý na zosilňovači. Ak po shotting zosilňovač vstup s alebo bez pripojeného DAC hluk je tam stále, potom prob môže byť z vášho uzemňovacím vedenia. skontrolujte GND pripojenie dobre. môže tiež vyplývať z ur rozloženie PCB. Keby som vedel, že ďalšie podrobnosti o ur práce by som vedieť, ako pomôcť viac

Ahoj, plne pravdu. One-point uzemnenie by mali byť použité, nie?. Postavil som sa, že druh hluku.

Ak chcete skontrolovať a zistiť, či niektoré rýchlou dobou nábehu Edge harmonických nie sú spoje na zoznam reproduktorov stopy. Možno hviezda uzemnenie na hlavnú uzemňovacou platňou pomôže. Potrebujete viac informácií. V takýchto prípadoch rozvrhnutie veľa čo do činenia s hlukom ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back