reproduktor magnet nabíjačka

Y

yugal

Guest
môže niekto pomôcť mne navrhnúť magnet nabíjačku pre 10 "až 18" reproduktorom prostredníctvom sieťového napätia. Potrebujem to moc. poďakovaním všetkým. yugal

hi tpetar, vďaka za rýchlu reply.I našiel okruh pre nízke nabíjačky Power Magnet. yugal [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR]

no, problém nerieši aj potrebné väčšie nabíjačku 0.400-600V DC a 800-1000 amper účtovať väčšie magnety. yugal

Urobil som elektromagnet v nádeji, že by som mohol znovu oživiť magnet v metre d'Arsonval pohybu (to bolo niekoľko percent horšie). Zabalil som dlhú dĺžku magnetu drôtu okolo oceľovej tyče. Som sa 12V batérie. To kreslil niekoľko zosilňovačov. To bol silný, ale nie je tak silný, ako to bolo potrebné. Ak je zariadenie pripojené dlhšie ako niekoľko sekúnd, to začalo ohrievanie. Nemusíte 800 amper. A pravdepodobne nepotrebujete el.energie. Aj keď používate AC, musíte ho spustiť cez diódu hodnotením vo výške prechádzajúcej drôtom. Zvážte snaží tento experiment, pretože váš príspevok znamená, že ste získali prístup k reproduktoru magnetu. (Ak nemáte prístup potom budete musieť vyrezať dieru v strede kupoly. Neskôr budete lepidlo na papier čiapku.) Pripojte silný magnet na existujúce slabé magnetu. Ako je neodým typu. Malo by byť len dostatočne malý, aby sa zmestili pod hlasové kužeľa. Na diagrame:
81_1342723607.gif
NS póly budú aditívne. Bude zložité manévrovanie nový magnet na správnu polaritu a správnej polohy. Musíte byť opatrní, aby sa zabránilo magnet skákanie z vašich prstov. Ak budú mať vplyv na kov by mohol rozbiť. Nechcete, aby častice dostať do priestoru okolo hlasových cievok.

hi ľúto neskoré odpoveď. Potrebujem tento typ zariadenia yugal

Čo sa pýtate nie je príliš časté, vlastne som nikdy nepočul o tom skôr. To nebude ľahké získať riešenie na túto tému.

Všetky technické permanentné magnety sú "platí" (magnetizujúci) podobným spôsobom. Na rozdiel od niektorých viac špekulatívnych príspevkov v tomto vlákne, by navrhovanie magnetizačné jednotku začať s presný výpočet magnetického obvodu, požadovanej intenzity poľa a pulzného napájanie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back