REGULOVANÝCH & NEREGULOVANÝ DC / DC konvertor

E

ericmar

Guest
Nazdar,

Môžem vedieť wats rozdiel medzi regulovaným a neregulovaný DC / DC konvertor?TI týchto druhov miniatúrnych izolovaných DC / DC prevodník.Ich DCR01 séria je REGULOVANÝCH jeden, zatiaľ čo ich DCV01 séria je NEREGULOVANÝ jedna.

V skutočnosti by som chcel zistiť, či tieto DC / DC meniče, ktorý poskytuje len 1000 ~ 1500 Vrms izolačné napätie, môžu byť použité na vykonávaná triedy II BF zdravotníckeho zariadenia, alebo nie?Izolačné napätie je dostatočne vysoká?By sa im nepodarí splniť požiadavku?

Existuje nejaké ďalšie menšie miniatúrne izolovaných DC / DC konvertor na trhu k dispozícii teraz?Viem, že ADI mala nová časť prichádza koncom tohto roka, ich ADuM524x, ale integrovaný DC / DC menič tiež môžu poskytovať iba do izolácie 1000Vrms napätia.To je určite dobrý čip, ak môžu zvýšiť izolačné napätie 4kV povedať, pretože to je digitálny izolátor s integrovaným DC / DC menič, ktorý je malý a dobré pre priemyselné a lekárske aplikácie.

Thanks for any help vopred.

Pozdravy,
Eric

Rozdiel medzi regulovaný a neregulovaný DC-DC prevodník je rovnaký ako medzi regulovaný a neregulovaný napájanie: v regulované výstupné napätie je stabilizované a udržiavaná na konštantnej (no, skoro) úrovni v uregulated poklesy napätia, zaťaženia (naprázdno napätie môže je> 20% vyššia ako pri plnom zaťažení) ..
Väčšina z týchto miniatúrnych DC-DC meniče majú výstupný uregulated ..
Nájdete najrôznejšie výrobky s 3kV alebo dokonca napätie 6kV izolácie, napríklad, je-NMV séria hodnotené pre 3kV a NMS-séria hodnotený pre 6kV (C & D Technology, tak neregulované), REC5 alebo REC3-series (z odporúčania, regulovaný výstup)), sú hodnotené na izoláciu 4kV ..

Pozdravy,
IanP

hi IanP,

Vďaka za pomoc!

Bohužiaľ, DC / DC meniče od odporúčaní sú ešte väčšie ako jedna TI.

Aké fyzické rozmery sú po vás, a môžete použiť meniče nekontrolovanej výstup?Neregulované neznamená, že k ničomu, alebo zlé, a že v mnohých applicatins sú skoro tak dobré ako regulované ..
Tu je niekoľko príkladov z MORNSUN (http://www.mornsun-power.com/), najmä 3kV ET subminiatúrne radu (http://www.mornsun-power.com/products.asp?ClassPath=224, 255, & akcie = presmerovanie a kliknite na pevné vstupné - neregulovaný výstup) ..

Pozdravy,
IanP

Veľkosť je veľmi veľký problém pre mňa!V skutočnosti som hľadám niečo menšia ako DCR01/DCV01 radu TI (SMD typu), čo je o 18 mm (L) x11mm (W) x2.65mm (H).

Tiež vyššia izolácie, tým lepšie!

môžem mať DC / DC regulátor s buck / posilniť aj funkcie, ktoré môžu dať 5V (at) 500mA o / p od 4.8V do 7.5V rozsahu.ale mal by byť nižšia ako 1 $.

A 5V na 12V (at) 1A step-up
Videl som pre tento LM78S40 čo je menej ako 1 $.

Som váš distrubing diskusiu pýtam tu, ak áno, povedz mi, že sa uverejní v novom vlákne.

Nemyslím si, že budete môcť nájsť menšie, DC-DC meniče, ako DCR01/DCV01 ..

Pozdravy,
IanP

Vážení nikhilele,
Nové vlákno neuškodí ..
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

IanP Napísal:

Nemyslím si, že budete môcť nájsť menšie, DC-DC meniče, ako DCR01/DCV01 ..Pozdravy,

IanPVážení nikhilele,

Nové vlákno neuškodí ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back