reflectarray simulácia CST MWS

P

panou

Guest
[SIZE = "3"] Vážení, snažím sa simulovať reflectarray pomocou CST MIKROVLNNEJ STUDIO. Reflectarray je 18 * 18 kruhové pole o polomere asi 4'', 13GHz strednej frekvencie. Ja používam s premenlivou veľkosťou miesta v tejto reflectarray. V súčasnej dobe som pomocou jednoduchého vlnovodu ako krmiva nepoužívajú roh kŕmenie. Ale keď som sa snažil využiť prechodné riešiteľ, došlo k chybe: [color = "Red"] pamäťové prostriedky vyčerpané, zatiaľ čo sa snaží prideliť matice. Chyba pri výpočte slover matrix. [/COLOR] Možno, že je potrebné použiť výkonnejší počítač pre veľké matice? Každý, kto má simulovať reflectarray pomocou CST? Pomoct? Vďaka! Najlepšie, Pano [/SIZE]

Update: Snažil som sa použiť integrálny rovnice solver, to funguje, ale trvá tooooo dlhú dobu.
Vážení, snažím sa simulovať reflectarray pomocou CST MIKROVLNNEJ STUDIO. Reflectarray je 18 * 18 kruhové pole o polomere asi 4'', 13GHz strednej frekvencie. Ja používam s premenlivou veľkosťou miesta v tejto reflectarray. V súčasnej dobe som pomocou jednoduchého vlnovodu ako krmiva nepoužívajú roh kŕmenie. Ale keď som sa snažil využiť prechodné riešiteľ, došlo k chybe: [color = "Red"] pamäťové prostriedky vyčerpané, zatiaľ čo sa snaží prideliť matice. Chyba pri výpočte slover matrix. [/COLOR] Možno, že je potrebné použiť výkonnejší počítač pre veľké matice? Každý, kto má simulovať reflectarray pomocou CST? Pomoct? Vďaka! Najlepšie, Pano [/SIZE]

CST MWS nie je vhodný pre veľké stavby. Je založený na integrácii konečných Technika a používa množstvo diskretizace. Myslím, že by ste mali použiť ADS Hybnosť Software riekou. Sú založené na momentové metódy. Tiež, ak ste oboznámení s Ansoft HFSS, takže môžete použiť Floque okrajové podmienky pre prekonanie tohto problému.

Vďaka, budem sa snažiť riekou. Ja používam premenné veľkosti miesta v reflectarray, že to nie je periodická jednotková bunka. Mohol by som aj naďalej používať Floque hranice? Myslím, že Floque hranice platí len pre pole, ktorého prvky sú všetky rovnaké.
CST MWS nie je vhodný pre veľké stavby. Je založený na integrácii konečných Technika a používa množstvo diskretizace. Myslím, že by ste mali použiť ADS Hybnosť Software riekou. Sú založené na momentové metódy. Tiež, ak ste oboznámení s Ansoft HFSS, takže môžete použiť Floque okrajové podmienky pre prekonanie tohto problému.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back