Referenčné tlmivé: Pre vysokorýchlostné potrubia ADC

S

sachinagg77

Guest
Pre môj potrubia ADC [110MHz] design, musím navrhnúť vnútorné referenčné vyrovnávací obvod, aby odkaz na môj obvode MDAC. Bol by som vďačný, keby niekto mohol poskytnúť nejaké odkazy na napätie pamäte design [pre vysokorýchlostné Spínaný okruh kondenzátora]. Ďakujeme Sachin

Vážení Sachin, MDAC má dekodér, ktorý prevádza 11 10 (alebo 01) a 00 pre-Vref, Vref + a 0, a tak len jeden Vref referenčné napätie je potrebné, nie? Tam, kde 11 10 (alebo 01) a 00, je výstup komparátora. Aký je váš presne znamená? Vref genarator design iný problém? S pozdravom, [quote = sachinagg77] Pre moju potrubia ADC [110MHz] design, musím navrhnúť vnútorné referenčné vyrovnávací obvod, aby odkaz na môj obvode MDAC. Bol by som vďačný, keby niekto mohol poskytnúť nejaké odkazy na napätie pamäte design [pre vysokorýchlostné Spínaný okruh kondenzátora]. Ďakujeme, že ste Sachin [/quote]

Vážení Philip Wang Vďaka za odpoveď. Máte pravdu povedať, že len tri odkazy, VREF sú VREF + a 0 potrebné pre okruh MDAC. Tieto úrovne sú úrovne DC, ktorý je odlišný od nuly [hovoriť VCM]. Takže som potrebné tri odkazy teraz, to znamená, že VCM + VREF, VCM a VCM-VREF. Musím dať "nárazník" medzi jednotlivé odkazy VCM + VREF a VCM-VREF a vstupy DAC odkaz, aby hluk MDAC z ovplyvňovania ostatných obvodov, ktoré zdieľajú tieto odkazy. Mám problém, stojí v návrhu tejto vyrovnávacej pamäte a by uvítali, keby ste mi mohol pomôcť s niektorými odkazy.

Vážení Sachinagg77, vidím. Potrebujete jeden nárazník medzi referenčným generátorom a MDAC ref-napäťový vstup, aby sa zabránilo hluku MDAC ovplyvňuje odkaz generátor. Je to tak? Myslím, že len jeden jednoduchý prístroj, zisk zosilňovača je potreba. Jednoduchšie, môžete zvýšiť ochranný uzáver. medzi výstup a GND referenčný generátor pre filtrovanie šumu. Vlastne som si nemyslím, že hluk má veľký vplyv, dodáva tienenie spoločnej poľnohospodárskej politiky. Je vhodnejšie. Len pre vašu informáciu. Veľa šťastia! S pozdravom, [quote = sachinagg77] Vážení Philip Wang Vďaka za odpoveď. Máte pravdu povedať, že len tri odkazy, VREF sú VREF + a 0 potrebné pre okruh MDAC. Tieto úrovne sú úrovne DC, ktorý je odlišný od nuly [hovoriť VCM]. Takže som potrebné tri odkazy teraz, to znamená, že VCM + VREF, VCM a VCM-VREF. Musím dať "nárazník" medzi jednotlivé odkazy VCM + VREF a VCM-VREF a vstupy DAC odkaz, aby hluk MDAC z ovplyvňovania ostatných obvodov, ktoré zdieľajú tieto odkazy. Mám problém, stojí v návrhu tejto vyrovnávacej pamäte a by uvítali, keby ste mi mohol pomôcť s niektorými odkazmi. [/Quote]

Myslím, že vyrovnávacej pamäte spojené so štruktúrou prijaté na pruduce diferenciál napätie referencie.

Vážení Philip Wang Ospravedlňujem sa za meškanie odpovede. Ako ste naznačil, pomocou kondenzátora medzi referenčnou výstup a zem je najjednoduchšia cesta von. Ale vzhľadom k vysokej frekvencii zapojených [ADC hodiny = 110MHz], je potrebné vysokú hodnotu kondenzátora. Použitie externý kondenzátor 1uF alebo viac výsledkov nežiaduce účinky spôsobené parasitics týkajúce sa balenia atď PIN Aby k tomu nedošlo, chcel by som využiť vnútornej vyrovnávacej pamäte. Ocenil by som, keby ste mohli poslať cez nejaký odkaz, ktorý detaily konštrukcie ako buffer [Myslím, že s použitím operačného zosilňovača napätie nasledovník konfigurácii bude vyžadovať operačný zosilňovač s veľmi vysokou špecifikácia]. Poznáte iný prístup? Ďakujeme za Váš názor. Čo sa týka Sachin Aggarwal

Je to skutočný problém pre potrubia ADC, pretože odkaz kandidovať na linearligy MDAC. Jedná sa o systém a ťažko sa dizajn. Jednoduchý spôsob je použiť odpor a volitage z bandgap. Použite rovnice rozhodnúť pomer rezistorov.

Odpor rozdelenie napätie nie je odporúča prístup, pretože odpor nemožno filtrovať hluk, ale to je hluk, ktorý vplyv na stabilitu napätia ročníku referencie. Možno jeden napätie po OPA vyrovnávacej pamäte je potreba. Zadne prístup oyher je poučený teraz, je mi ľúto. S pozdravom,

Philip Wang je úplne správne. Odporu deliče nie je dobrý prístup k tejto vzorkovacej frekvencii 110MHz ADC. Vyrovnávacia pamäť je nevyhnutná. Riadne vykonávanie tejto vyrovnávacej pamäte je ukázala byť ťažké. Akýkoľvek podnet na vykonanie tejto vyrovnávacej pamäte bude užitočné. Ďakujeme Sachin

K dispozícii sú 2 riešenia: 1. použiť vysoko BW (nízky výstupný odpor), vyrovnávacia pamäť "dosť" oddelenia SPP. Ale toto riešenie zahŕňajúce uzavretej slučky, by u calcuate Ako veľký je ur hluk z MDAC a ako rýchlo "zotavenie" čas u potreba. 2. Používajte aktuálne zrkadlo "dosť" Uprednostnenie súčasných a "dosť" oddelenia SPP. ps SPP je oddelenie pre prechodné Súčasný nárast od ur MDAC.

Ďakujem Btrend. Ospravedlňujem sa za neskoré odpoveď. Chápem, že prvý bod, ktorý ste spomenuli, ale nemohol pochopiť druhej. Čo tým máte na mysli pomocou "Prúdové zrkadlo" ako vyrovnávacia pamäť? Mohli by ste prosím trochu komplikované? S pozdravom Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back