Reed Šalamún kódy - kódy Gola

R

rossos

Guest
Chcel by som vedieť, či niekto z vás má circuit týchto 2 Error Correcting techniky ... ďakujem

Mali by ste sa snažil hľadať v texte chýb knihu lepšie pochopiť. Pre Reed Solomon, môžete ľahko implementovať malý kód pomocou dekodéra Meggitt techniku. Pre túžbu kód, mali by ste použiť niektoré vyhľadávací algoritmus, tj chien alebo iné (hľadanie na internete). Snímača je len LFSR s niektorými XOR logika.

Myslím, že ste sa snažili dosť. Len som typ Gola dekodér a kóder v Google a našiel som implementácia pomocou waveletové transformácie. Som celkom prekvapenie, nenájdete Reed Solomon v Internete. Mali by ste sa pozrieť na webové stránky 4i2i, dáva dobrý úvod pre RS.

Našiel som to 4i2i dávno. to, čo naozaj potrebujeme, je brána výška každej časti.

Môžete sa dostať k bráne úrovni, okrem toho, že ste zaplatili peniaze

Najlepší spôsob, ako realizovať, je RTL úrovni ... Môj najstarší brat realizovaný REED SOLOMEN na RTL na XILINX FPGA v jeho Diplomová práce

Ahoj, tu je e-book "Umenie Error Correcting Coding" Robert H. Morelos-Zaragoza. Tu si môžete stiahnuť z edaboard. V túto politiku 4, je tu aj kompletný popis o Reed-Solomon. Môžete si nájsť C-kód webu auther je. Užite si to!

Ahoj, to je Sandeep Nemám dostatok bodov na stiahnutie Môže mi niekto pomoct

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back