Reed Šalamún dekódovanie

S

srilakshmi28

Guest
Ahoj, ja potrebné vykonať dekódovanie v rs ccsds noriem (255223), v ktorom primitívny element je alfa alfa = ^ 11, ja som s kódom, ktorý využíva alpha = 2, môže niekto navrhnúť, kde som potrebné zmeniť kód, som pomocou C langague.its veľmi naliehavé pre mňa pls help meout thaks

Musí byť miesto v kóde, kde je zoznam GF (256) elemens vytvárané a mapované na ich logaritmy. To je potrebné zmeniť pre generovanie GF prvky, pomocou polynómu, ktorý primitve correponds k mať alfa ^ 11 ako primitve element. -B

Ahoj vďaka za, ale keď som umiestnenie alfa ^ 11 ako moja primitívne prvok pri vytváraní oblasti polynomial som stále veľmi veľký počet a ich vytváranie chýb. pls pomozte mi. vďaka

K dispozícii je pole pre CCSDS generátor polynomial, ktorý je F (x) = 8x + x7 + x2 + x + 1 a kódové slovo generovanie poly, ktorý je g (x) = Π (j = 128 - E), na (127 + E ) (x - α ^ 11j), z poslednej odpoveď, myslím, že hovoríte o druhom. Mám pravdu? I dont dostať, ako sa môžete dostať nejaké číslo väčšie ako 255, pretože všetky operácie sú "mod 256". Pri prevádzke, ktorý sa vám taká čísla? Kódovanie? Dekódovanie? - B Poznámka: α ^ 11 je vybrané tak, aby g (x) symetrický, α ^ 1 budú mať rovnakú kapacitu ECC, ale okruhy by niečo väčšie.

sir Chcem vedieť ABT, ako to urobiť s použitím kódovania RS AWGN pomocou QAM budem vďačná, že ste vďaka pán vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back