Re: Rušenie na cievke antény NFC

K

kelvchan

Guest
Dobrý deň, čítal som na základe údajov z karty bezdrôtovo pomocou RFID cievky, ale keď som sa predstaviť magnetické pole v blízkosti antény cievky, je poškodená dáta. Ako by sa filter vykonávané digitálne, ako sa zbaviť nízkofrekvenčné magnetické pole? Magnetické musí existovať v tesnej blízkosti cievky RFID. Vďaka

Dobrý deň, ste schopní rozlíšiť, ak je Interferencia je u čitateľa alebo na kartu strane? Myslím, že obaja mohli byť. Čitateľ anténnych obvodov Ja viem, hlavne Philips, má kapacitné väzby a nemala by byť succeptible pre nízkofrekvenčné rušenie. Alebo by to mohlo byť, že "nízkofrekvenčné" pole harmonických až 13,56 MHz? Môžete zadať LF oblasti, pokiaľ ide o priebehu a sily poľa? RFID čítačka, môže byť NFC, Mifare, ISO14443, nech už je selektívny prijímač a nemuselo by moc priestor pre optimalizáciu. Mali by ste zvážiť, že sa objaviť malé zaťaženie modulácie v prítomnosti silných čitateľa poľa. Na strane karty, úloha je obvykle spojený s DC IC. Využíva rezonančné okruh, ale nijako zvlášť filter LF komponenty. Ak je rušivý pole indukuje dostatočné napätie na karte role, mohlo by to narušiť aj komunikácie smeroch, myslím. Zlé by bolo, že nemôžete cang túto situáciu bez modfying karty. S pozdravom, Frank

Ahoj Frank, čítačka kariet a sú v poriadku, keď pracujú na vlastnú päsť. Môj problém je dôsledkom zavedenia magnetického poľa v ich blízkosti, pretože je súčasťou jediného subjektu, teda som musel integrovať čitateľovi zariadenia vytvárajúce magnetické pole, ako taký, keď som sa priniesť kartu blízko k čítaniu NFC čítačky, magnetické pole stretáva. Dáta, ktoré som čítal od karty sa líši aj bez magnetického poľa. Preto som sa nájsť nejaký spôsob filtrovania LF magnetické pole bez hardware navyše, a to niektoré digitálne filtrovanie. Ocenil by som nejaké rady alebo možností! Vďaka. Kelvin

Áno, som v podstate pochopiť z prvého vysielania. Povedal som, v prípade, že pole by rušenie karta funkciu obvodu, môže byť ťažké prekonať. Ako ste zrejme majú problémy identifikovať interferencie mechanizmu v detaile, Pýtal som sa na LF oblasti parametre , súdiac podľa mojich znalostí prevádzku RFID, v prípade, že karta je pravdepodobné, že v rámci tohto succeptible podmienok. Povedal som tiež, že pochybujem, že bežné čítačky kariet by sa mohla zlepšiť až o rušenie, pretože vedel, že anténa Obvod by sa za normálnych okolností LF filtra rušenia. To môže byť rôzne čitateľa s niektorými návrhmi. Je nutné vedieť, tak využil Reader IC a anténou čítačky dizajn. PS: Filtrovanie LF pole sám znie sľubne a malo by byť vykonané tiež pochopiť mechanizmus interferencie v detaile.

Ahoj Frank Ospravedlňujem sa za odpoveď príliš rýchlo, bez plne pochopiť svoju odpoveď. NFC čítačky Ja používam je PN531, z vašej skúsenosti, je potrebné si vyberať LF, ale je väčšia kvôli LF je spolu s kartou, keď priniesol blízko, a tým, že spôsobí prekážanie. Budem sa snažiť merať magnetické pole, ak je to možné. Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back