Re: Problém pri inštalácii RH8.0 pomocou USB klávesnice

L

lctlcm

Guest
Ahoj, som nováčik v Linuxe a ja by som chcel hľadať nejaký odporučiť vzhľadom na predošlé tému. My klávesnice išiel mŕtvy po Inital "Enter" pre inštaláciu režimu. Snažil som sa na voľbu "noprobe", ale stále nefunguje. Myslím, že môže potrebovať ovládače pre USB klávesnice. Avšak, nemôžem nájsť na stiahnutie pre tento ovládač. Prosím, láskavo poradenstvo a vďaka vopred. ide, lctlcm

Osobne som použiť iba USB klávesnicu a zažil som žiadne problémy. , Ale pre inštaláciu PS-2 klávesnica bol použitý. : (Tak ako to hovoríte, že klávesnica USB dont prácu s Linuxom

To je zvláštne. Pretože ja neviem, čo je skutočný problém, pri mojej inštalácii a predpokladám, že je problém s klávesnicou as nemôžem než ho v priebehu procesu. Nie je pripravený istí, tak po celom požiadať o názor. Musím ešte vyskúšať PS / 2 klávesnice. Aká je vaša verzia pre Linux?

im pomocou RH 8.0 ..... Odporúčam vyskúšať u PS / 2 pre inštaláciu. a ur imformation, im pomocou Compaq klávesnice (USB)

Mal som úspešne nainštaloval RD Linux8 s PS / 2 klávesnice. Počas štartu, systém sa zdá byť schopný detekovať USB klávesnice (po inštalácii). zdravie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back