RC DIY projekty

Ak je každý subjekt má záujem o kompletný projekt počítača rádio miesto je len pre neho:) http://www.mstar2k.com som sa k tomuto počítaču rádio a práve nekonečné funkcie. . využíva PIC17C766CL ... S pozdravom

NASA opäť postavil rádiomodem vysielač / prijímač pre prvé preteky robotov. sú zverejnené všetky materiály potrebné pre Vás vytvoriť sami, vrátane documenation, schéma, nákres, kusovníkov a pod webové stránky bol odstránený z internetu. Skopíroval som projekt na CD, pretože som myslel, že to bol významný kvality a že to bude brať z webových čoskoro. Mal som pravdu! Ak chce niekto kopírovať, prosím PM ma. Či niekto môže nájsť tento projekt ešte na webe, prosím, poštou na odkaz tu. Mr.Cool

Ok, tu je dlho očakávaná DIY diaľkové ovládanie projektu. Tento projekt sa ukázal na webovej stránke NASA pred niekoľkými rokmi. i stiahnutá celá * * Page a uložil to na neskôr ... potom na webovej stránke je preč len reapear inde na jednu z mnohých webových stránok NASA. to má pretože zmizol z toho taky. Teraz som post je tu pre všetky časy §: ^) ÚVOD Ak máte záujem o vytvorenie vlastných prvého robota a chceli by ste si pripraviť vlastné ovládače, tím # 120 je návrh regulátora pre vás. Skladá sa z prijímača a vysielača dosky a zdroj pre transceiver modem dáta. Dosky sú funkčne a pinovo kompatibilný s oficiálnou prvej dosky. Ešte lepšie, môžete to urobiť asi 325 dolárov plus náklady na dosky. bavte sa! Mr.Cool -> Ak si ceníte tohto príspevku uvádzajte, prosím, Vašu podporu tým, že daruje body.

Vďaka pánovi Cool, to vyzerá ako celkom v pohode rádio. Nie, vďaka. Upozornenie:

Premýšľal som o vytvorení pomocou rádiomodem pre telemetriu na projekt FSAE. Neviem, či to bude fungovať ... hmm

Ahoj, Rx18 z funkcie nie. 1 uvedený link ... funguje skvele a von z miesta rozsahu ... dvojaký konverzie 8) S pozdravom

som vážne príspevok, ktorý pred 7 rokmi!? Nikdy som postavil, že projekt, teraz som si miesto a som smutný, že som to neurobil. tak čo robiť .. tak málo času. : (Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back