Radio Shack Realistické DX-400 prijímač

D

dmgeno

Guest
Mám priamy vstup DX-400 reciver, ktorý hrá skvele, ale FM AM / SW nefunguje. Mierny šum z reproduktora, ale nedostane žiadnu staníc. Ak je hlasitosť je nastavená dostatočne vysoká, je počuť spätnú väzbu typu squeel. Má niekto nejaké tipy opravy, alebo viete kde by som mohol nájsť schému? Vďaka ...

Dobrý deň dmgeno Môžete skúsiť h * t * tp: / / www.mods.dk/ v hornom menu hľadaní * R * Adios hack a kliknite na neho. Potom, v ľavom menu kliknite NÁVODY (nové modré okno) Hľadať prijímač - 440 DX servisný manuál. Nie je to váš prijímač, ale možno existujú nejaké podobnosti medzi týmito modelmi a môžu vám pomôcť. Dúfam, že to pomôže. S pozdravom Jackrs 8)

Mám elektronickú verziu realistické DX-400 na obsluhu. To je vo formáte PDF, ktorý možno prečítať pomocou programu Adobe Reader. Môžem buď sa vám ho poslať na CD, vytlačiť a poslať poštou, alebo ho poslať elektronicky na e-mailový účet. Existuje súvisiace náklady. Prosím, kontaktujte ma pre podrobnosti. kontaktujte ma na jrbuck96@hotmail.com

Ak niekto má záujem o získanie manuálu pre DX-400 rádio. Mám kópiu DX-400 na obsluhu. Schémy je zastrelený, nepoužiteľný, tak som povedal. Ak máte záujem o kópie je súvisiace náklady, ako som platil za svoj výtlačok, čistí ju a urobil to. Formáte PDF. Ak máte stále záujem, napíšte mi podrobnosti na jrbuck96@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back