Radar schéma potreby

S

StoppTidigare

Guest
Ahoj všetkým, nemá niekto má schéma radaru akéhokoľvek druhu? Bolo by veľmi pekné, keby sa jeden tiež mohol pár dostal / spracovanie signálu na osciloskopu. S pozdravom, / StoppTidigare

Ahoj StoppTidigare, neviem, čo si aplikáciu, ktorú chcete použiť radar. Myslím, že to bude pre detekciu pohybu osôb alebo objektov, ako sú autá (= Dopplerov radar). Ak chcete vám iba schéma, ako mikrovlnnej okruhu nebude vám radi: tu závisí veľa vecí na substráte, sledovanie dĺžky a šírky, a tak ďalej. Aj fyou nie sú familar pri navrhovaní takých komponentov, tak by som použiť kompletnú OEM modul. Vidím dve možnosti. Môžete použiť K-Band "Gunn zdroj", ktorý má oscilátor a miešanie diódy v jednom puzdre. Výstup zmiešavacej diódy je frekvencia, ktorá je úmerná rýchlosti objektu. Nájdete dodávateľa týchto modulov na internete (hľadanie "zdroj Gunn") Ďalšia vec je použitie planárne Doppler radaru, ktoré pôsobia prevažne v X-Band. Oni môžu byť nájsť vo vnútri hračky, detektory pohybu pre otvárače dverí. Aj tieto moduly poskytujú výstupný signál úmerný rýchlosti. Pre experimenty je to najlepšia voľba. Zbohom

Ahoj Mr.GHz Pracujem ako učiteľ, a chcem, aby moji študenti vytvoriť niečo, čo počas jedného týždňa. Nemajú plne pochopiť komplexné pôvod, čo robia. Chcem, aby sa ich väčší záujem o mikrovlnnej rúry a RF ak tým, že im učiť sa praxou. Úroveň študentov pre-univerzita. Chcel by som mať jedného alebo viacerých rôznych schém rôznych typov radarov. Aký by mal byť niciest by bolo, keby môžem accsees do schémy, ktorý je zároveň Tranceiver a FMCW-radar (v niektorých amatérskych radioband, ktorá existuje medzi 2 m 0,5 m), a že výstup z prijímača v režime radaru by mohlo byť spojené s osciloskopu tak, aby jeden mohol získať informácie o vzdialenosti. Najláskavejšou ide, StoppTidigare PS Možno, že budete mať čas urobiť nejaký rapid prototyping v Spectrasys a Genesys, a môžete mi to predať?

Ahoj StoppTidigare Zaujímavé, zaujímavé ... Som tiež učiť na univerzite. Pre vybudovanie takého obvodu v krátkej dobe by som radšej radar CW, nie FMCW, pretože je to oveľa jednoduchšie (kompenzácia v demodulovanie). Najjednoduchší spôsob je PCB s oscilátorom (1 GaAs FET, niektoré R a C v SMD 0603 technológie) anténa a jeden demodulátor diódy (aj SMD). Na výstupe je signál zodpovedajúci rýchlosti objektu v dosahu antény. S ďalším ZF zosilňovače (operačný zosilňovač), môžete vidieť výstupný signál z osôb, aj niekoľko metrov. Ak máte záujem môžem poslať schému a / alebo rozvrhnutie. Prototypovania môžete PM. Zbohom

Ahoj StoppTidigare, Sáru ebook upload / download. Existuje niekoľko tém týkajúcich sa radaru. rgds, Al

Pozrite sa na stránky Furuno - majú k dispozícii servisné manuály pre ich vybavenie, vrátane lodných radarov. Ten Stiahol som si pre svojho priateľa (nie však radar) obsahuje aj schémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back