Rôzne RFID tagov a podporuje štandardy

A

ananth

Guest
Ahoj všetci, Pri skúmaní RFID štandardy, sa mi zdalo, ako je najmä ISO 14443 a ISO 15693 štandardy, ktoré výrobcovia dodržiavajú, zatiaľ čo s uvedením ich značky. Aj vyvodil, že z dôvodu odlíšenia a rozdiel výkonu, bude značka, ktorá zodpovedá jednému z týchto noriem nie je spolupracovať s ostatnými. Mám pravdu o tom myslíte? Aj ja som za predpokladu, že čitatelia podpora jedného protokolu nebude podporovať ďalšie. Do mňa opravte, či sa mýlim. Snažil som sa prísť na normy, ktoré hlavné transpondéry na trhu zodpovedajú, rovnako ako Icode Philips, Tagit od Texas Instruments, atď, ale nedokážem nájsť informácie. A čo to sakra je Mifare štandard? Mohol by niekto prosím osvetliť? Každá pomoc je vítaná. Ananth.

Mifare: http://www.nxp.com/ # / PIP / CB = [type = produkt, path = / 53420/53422] | PIP = [PfP = 53422] [0] [b ] Plne kompatibilný s ISO 14443, MIFARE [/b] je hlavný priemyselný štandard pre bezkontaktné a duálnou rozhranie čipových systémov. S obrovskú inštalovanú základňu na celom svete, to je osvedčená RF komunikačné technológie na prenos dát medzi kartou a čítačkou zariadenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back