Rôzne hodín domény FIFO Synchronizers

S

semtechno

Guest
Ahoj všetci! Som v tomto fóre a taktiež nové entraint v priemysle VLSI. Ja pracujem s dizajnom, ktorý signály z rôznych oblastí sú vzájomne hodín a musím pochopiť logiku pre vytváranie rôznych typov Synchronizers FIFO. Môže mi niekto pomoct s logikou pre FIFO Synchronizer pre rôzne oblasti, ako je čas: 1> Plesiochronous hodiny domény. 2> Mesochronous hodiny domény. 3> izochrónne hodiny domény (ak je dátový tok má časových informácií je v ňom obsiahnutý).

Pre synchronizáciu je možné použiť asynchrónny FIFO ktoré majú dve hodiny - prečítajte si hodiny a hodiny písania. Musíte byť veľmi opatrní pri rozhodovaní o hĺbke FIFO tu je potrebné, aby sa zabránilo pretečeniu vyrovnávacej pamäte a underruns. Ak chcete synchronizovať ďalšie signály (signle-bit), môžete pravdepodobne použiť Dual flip-flop synchronizers.

Ďakujem Vám za odpoveď ur ....! môže u pošlite mi nejaké dokumenty, alebo komplikované ur bod trochu viac informácií ...... alebo mi dať nejaké referencie webových stránkach .... ak chcete napíšte mi nejaké dokumenty potom u mňa môžu kontaktovať na adrese: urtruth @ gmail . com . Ešte raz ďakujem vám za odpoveď ur ... Som eagrly čaká ur odpoveď.

Ahoj všetkým, semtechno je, že pre inžinierske štúdium konci projektu, hlavného projektu, alebo jednoducho úlohu vo vašej práci?

Dobrý deň, master_picengineer! Ďakujeme vám za ur záujem ...... To je pre prácu v ktorej pracujem v odbore ..... tam som pre synchronizáciu prenosu dát medzi dvoma Meischronous hodiny domény, ale ...... pred začatím prác na aktuálny problém, ja sa chcem dostať sa zoznámiť so všetkými typmi situácií a možných riešení.

Ahoj znovu, podľa výskumu, ktorý som robil: Existuje mnoho riešení, ale nevidel som žiadne skutočné implementácie. V skutočnosti som pracoval na i a hľadám rovnaké informácie. Napísal som mnohokrát, ako získať informácie o Mesochronous prepojenie a našiel som iba tento IEEE papiere. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=272994&highlight=mesochronous Teraz som hľadal veľmi zaujímavú knihu, ktorá preštudovaní týchto problémov a rieši problémy, oneskorenie v prepojení a hodiny posunuté. Pokúste sa nájsť prekrútiť-odolné obvodov David Harris, prosím, ak ste ho zdieľať. Zostaňte v kontakte! Nezabudnite stlačiť tlačidlo mi pomohol. Vďaka.

Dobrý deň, mater_picengineer! Ďakujem Vám za odpoveď ..... ur papier, ktorý u've uvedené nie je na mieste, ako sa hovorí, že to bolo odstránené .... tak si láskavo u pošty mi to na moje ID, [email ] urtruth@gmail.com ..... a [/email] knihy, ktorá u've spomenuté, do u've, alebo ur tiež hľadá ju. Ďakujem vám!

Spojenie je v poriadku a papiera sú tu. Ku knihe som stále čaká na niekoho, kto nahrať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back