Rádiové frekvencie a frekvencia procesora

M

myem

Guest
Ja som vždy zmätená rádiových frekvencií 2,4 GHz a 2,4 GHz CPU. Čo sa líšia? Rádiové frekvencie je analógový signál, CPU je digitálny analógový signál je to správne?

"Frequency" sa vzťahuje na všetky opakujúce sa jav. RF signál má sínusový priebeh 2,4 miliardy cyklov za sekundu. CPU hodiny sa 2,4 miliardy pulzov za sekundu. Každý reálneho sveta digitálneho signálu je tiež analógový signál. To má merateľné napätia, prúdu, vznik-time, pád-time, zvonenie, hluk, atď

Vďaka za odpoveď. Mám ďalšiu otázku, je okruh RF vo výške Digital High-speed circuit? vďaka

Hi: RF signál je normall úzkopásmové. Pre singnal RF 2,4 GHz, je moc sústredená okolo 2,4 GHz. Nachádza sa v blízkosti sínusový. CPU hodinový signál je digitálny signál. Jeho základná frekvencia je 2,4 GHz. Avšak, jeho spektrum kryt z DC na veľmi vysokej frekvencii. Jeho harmonické môže ísť až na 10 GHz. Ide.

[Quote = myem] je okruh RF vo výške Digital High-speed circuit? Vďaka [/quote] Myslím, že nie, vysoká rýchlosť signálu a vysokofrekvenčné signály nie sú to isté

rádiové frekvencie a frekvencia procesora
Myslím, že rýchlosť procesora by malo byť správne slovo namiesto frequncy. A to je taktovaciu frekvenciu 2,4 GHz. Základné RF je vždy sínusový ... -Sidd

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back