S
slienteyes
Guest
Komunikačný modul je určený pre stroje ku stroju komunikácie vrátane počítačov, mobilných a GPS kapely. RF rozhranie používa Quintplexer riešenie pripojenie počítačov TX a RX reťazca, bunka TX a RX reťazca, GPS rx reťaz a anténou, teda celkom 6 portov. Práve teraz chcem, aby simulácia Quintplexer modulu ADS. Keby som dostal s6p súboru, si myslím, že simulácia resutls v ADS Quintplexer sem tam by mala byť rovnaká ako špecifikácia ukáže. Avšak, dodávateľ iba S3P súborov pre PC a CELL kapely a S2P súbor pre kapelu GPS. Vzhľadom k tomu, VNA len štyri porty, je meranie pre každé pásmo prebiehať pod podmienkou, že kapela porty sú pripojené k 50ohms. Takže moja otázka je, či spojenie súboru CELL S3P, PCS S3P súbor a GPS S2P súbor mohol byť porovnateľný s s6p súbor ADS simulácie. Vzhľadom k tomu, reklamy majú s6p dátové položky, ja neviem, či s6p súbor možno merať v skutočnosti s VNA. V reálnom obvodov je pripojený k Quintplexer rôzne kapely obvody. Napríklad, keď chcem skontrolovať, čo impedancia PA vidí v CELL kapele, mám simulovať bunky Tx reťazca používať mobilný kapela S3P súbor bez ostatných súvisiacich skupín obvodov, alebo pomocou kombinácie všetkých skupín súborov sp s kapelou obvody pripojené na Quintplexer ?