questioin na zachytávanie

F

fanrong

Guest
Hi, everyone:
Chcem nakresliť schému, v čarodejnice je 8 tranzistorov paralelne.V candence, môžeme zmeniť multiplikátor majetku na 8.Ale ako sa
to isté v odchyt ORCAD?

Nazdar,

Ja som za použitia rôznych nástrojov, ako je schematické zachytenie tempa a viewlogic, takže to nie je 100% správnu odpoveď, ale ja sa o tom, zásobník na mojich najlepších effots (Pod možnosťou používať).

1) V tranzistor atribúty (vlastnosti) definovať násobič majetku (MULT) a priradiť hodnotu alebo define array ($ array = n, $ array = x: y), majetok a priradiť hodnotu.vymedziť majetok v akomkoľvek mieste (schematický alebo symbol).

2) Add knižnicu, ktorá má obsahovať vôle tranzistor alebo vyzvořit nový symbol a definovať jej vlastnosti.

Vďaka
Koti

Presuňte tranzistora symbol a položila ju osemkrát na liste.Potom pripojte čapy (rovnako to vyžaduje preradníky buď vysielačom, alebo v základu, ak je to bipolárnej).

Najprv definovať zložky v knižnici s toľkými kolíkmi, čo potrebujete, potom ho nahrá.

Ak chcete balík iba v Schematic Capture a nie v PSpice, môžete použiť Upraviť Časť upraviť terminály.

Pridať Terminály a priradiť meno.Vytvoriť vlastné nohy tlač a spojiť s balík, aby sa zabránilo rozloženie dizajnéra chyba....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back