quasilumped Highpass filter (mikropáskových)

P

piratheepan

Guest
Ahoj, čítal som knihu mikropáskového filter pre RF aplikácie mikrovlnné a mám problém výpočte rozmerov mikropáskového časť pre quasilumped vysoký podiel priepustu v kapitole 6.Existuje nejaký odkaz v kapitole 4 a 5 o výpočty, ale to nie je špecifická, a neexistujú žiadne príklady na to.Tak ma napadlo, niekto mi ukázať výpočty metódy, ako je počet prstov, rozmery atď, alebo môžeme odporučiť nejaké knihy, já na to.Vďaka.

Po prvé, môžete skontrolovať, čo je vaša Fc a vaše maximálne prenosové pásmo ...potom pri elektrických určiť dĺžku na základe vzorca ...

[(pi / electrical_length) - 1] * Fc = max passband.dĺžka výhonky a medzi pahýľy1 => 1xelectrical dĺžka
y1, 2 => 2xelectrical dĺžka
y2 => 1xelectrical dĺžka
y2, 3 => 2xelectrical dĺžka
yn => 1xelectrical dĺžka
yn, n 1 => 2xelectrical dĺžka

Tam je nejaký stôl, ktorý u môže odkazovať na (element hodnoty optimálne distribuovaných Highpass filter s xx dB vlnia v kapitole 6)

Podľa toho, ako chcete, ostrý sklon filtra, ktorý chcete, môžete rozhodnúť o poradí a tým aj počet pahýľ pre filter.Po tom, základňa na stole, môžete skutočne určiť hodnotu y, a môže byť potrebná u interpolovať to_Od hodnota y, môžete získať z hodnoty.Vzhľadom k tomu, že máš z hodnoty, elektrická dĺžka, ER, výška substrátu, môžete určiť rozmer.

Potom, čo u got rozmer, použitie softvér alebo EM ADS spustiť simuláciu a vidieť výsledky filtra ..a pomaly ladiť rozmer, aby ste videli, ako to funguje ovplyvniť odozvy filtra ...a prispôsobovať sa až u dostal odpoveď, ktorú chcete.
Nie som si istý, či to u pochopiť, čo tým myslím, Or perhap ostatné neváhajte a zdieľať váš názor, a tak ma opravte, ak sa mýlim, ako som aj učenia.Vďaka.

Nádrže sa J0hny.Snažím sa a dáme vám vedieť, keď mám nejaký problém

Zdá sa, ako si ty odpovede pre optimálne distribuované vysokej priepustu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back