PWM_PROBLEM

T

Tom2

Guest
I create pwm z MCU a já použitie low-pass filter pre príjem analógového signal.The Problém je, že ja neprijímajú analógový signál, ktorý sa používa ako vstup a dostanem "neobvykle" signal.Is nikoho, kto vedia, čo je problém??

Hi Tom,
Môžete si byť trochu komplikované, ako si rozhranie mikrokontroléru s analógovým signálom.
Je to ako analógový zdroj ---> Low pass filter ---> ADC ---> uC ---> PWM o / p, alebo máte ADC vnútri uC.
V tomto bode si nie ste dostať signál.

Ak sa problém bwt LP a ADC potom musíte sústrediť na komponenty filtrov LP.

so zreteľom
sathish

Používam menič napätia ---> Low pass filter ---> mikrokontrolér (ADC je vnútri mikrokontroléru )---> Low pass filter
Probplem sa objaví na poslednej filtra prejsť Low.pwm z mikrokontroléru po prechode od posledného prechode filtra Low Očakávam, že analógový signál, podobne ako analógový vstup mikrokontroléru, ale dostal som unusually signál

Tom2 Napísal:

Používam menič napätia ---> Low pass filter ---> mikrokontrolér (ADC je vnútri mikrokontroléru )---> Low pass filter

Probplem sa objaví na poslednej filtra prejsť Low.
pwm z mikrokontroléru po prechode od posledného prechode filtra Low Očakávam, že analógový signál, podobne ako analógový vstup mikrokontroléru, ale dostal som unusually signál

Pic je 18F4550 a signál do vysokých frekvencií, je triangle.Have Máte nejakú predstavu, čo sa deje zle??

Tom2 Napísal:

Pic je 18F4550 a signál do vysokých frekvencií, je triangle.Have Máte nejakú predstavu, čo sa deje zle??

Tom2 Napísal:

Áno, tak nejako.Môžete nám povedať o svojej low-pass filter (hodnoty zložky)?Analógovej hodnoty do pic je right.At prvý frekvencia analógových vstupov a PWM a Low pass filtra po PWM frekvencia je odrezať na 4 KHZ.I nie som istý, že má pravdu

RC low-pass filter s R = 1k, C = 10U by mohli mať rovnaký cut-off frekvenciu ako u filtra s R = 100k, C = 0.1u.Ale prúdy, ktoré ťahajú nebude rovnaký!

Skontrolujte si low-pass filtra!

Na zdravie,

I minimalizovať hodnotu odpor sa rovnakou frekvenciou odrezať, ale výsledok je same.The odrezaná, musí byť frekvencia alebo frekvencie PWM signálu??

Predpokladám, že chcete vytvoriť analógové hodnoty (jednosmerné napätie) sa mení s analógovou hodnotu na vstupe uC.

Máme zvyčajne používajú low-pass filtra na hodnoty DC z výstupu PWM.S cieľom zbaviť zložiek striedavého napätia na výstupné PWM, mal by váš cut-off frekvencia filtra nižšia ako polovica frekvencie PWM.Napríklad, ak PWM frekvencia je 10 kHz, by som dizajn low-pass filter s cut-off frekvencii 1 kHz.

Na zdravie,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back