PWM 12V na stálu 12V

R

richsmif

Guest
Ahoj, snažím sa zmeniť pulzný 12 V signál na 12V signál konštantná. Obvod impulzy niekoľkokrát za sekundu, takže veľmi rýchlo. Môžeš mi povedať, čo veľké kondenzátory, rezistory budem potrebovať pre túto prácu? Chcela som bežať čiapky / odpor paralelne film cievky relé. prepnúť 12v line z 12V batérie. ciruict> pulz SPP odporu cievky čiapku a rezistor, cievka opiera o druhý koniec sa pozrieme na všetky napätie / výkony na webových stránkach maplins a nič z toho nedáva zmysel. Prosím o pomoc.

Ak to naozaj je PWM, čo je rozsah pracovný cyklus: 0% až 100%? Chcete mať neustále 12V výstup vždy, keď dôjde šírka pulzu PWM a 0V DC ak PWM je 0%? Čo sa zaťaženie neustále 12V byť? Do-moci, ale diabol je v detailoch), Ken

Rád by som neustále 12V na prvý impulz. Zastaví, keď je odstránená pulz po dobu dlhšiu ako 2 sekundy, zabiť obvodu. Jeho kmitanie relé, takže neexistuje žiadny náklad na okruhu. Pulz je asi 10 krát za sekundu, alebo aspoň to je zvuk relé v túto chvíľu. Myslel som, že 1uF kondenzátor v sérii mohol urobiť?

Ak mám toto právo, PWM je riadenie relé, cievku, s jedným koncom cievky k zemi? Budete potrebovať kondenzátor cez cievku relé a diódy medzi zdrojom PWM a +12 V konci role / kondenzátora. Oneskorenie bude závisieť od veľkosti kondenzátora, odporu cievky, a drop-out napätia relé. Ak je 12V relé odpadne asi 4V a cievky relé odpor 200Ω budete potrebovať 10.000 uF/16v kondenzátor, na 2 sekundová oneskorenie po poslednom pulzu. Úplné nabitie kondenzátora, že veľké a zapnutie relé s prvým impulzu bude závisieť od schopnosti riadiť zdroje PWM. To by mohlo byť tiež accoumplished elektronicky "retriggerable monostabilný", niekedy volal "chýbajúce-pulzný detektor". Viac elektronických súčiastok, ale oveľa menšie rozmery komponentov. Dosah poznanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back