pulzu špička

A

amirbaragh

Guest
Ahoj chcem merať vrcholku opraveného pulzu signal.one jednoduchým spôsobom je použiť vzorku a hold.but tu mám signál v pásme x (vysoká frekvencia) s pracovným cyklu o 10ns.so Nemôžem použiť výberové a podržte tlačidlo. Prosím, pomôžte mi!

Gigatronics a Agilent vyrábať veľmi presné a nákladovo efektívne detektory špičkový výkon a meradlo výkonu pre impulzné signály RF. Všetko, čo by si vybrať vhodnú Power detektor a wattmetra o vašej frekvencii a modulačné schéma.

Ahoj chcem merať vrcholu na rektifikovaný pulzu signal.one jednoduchým spôsobom je použiť vzorku a hold.but tu mám signál v pásme x (vysoká frekvencia) s DZ o 10ns.so I cant use vzorku a hold.please pomôžte mi!
Existuje niekoľko rýchlych odbory. Aj používali staré Tektronix, ktorá mala hlavu s risetime 25 ps. To bolo asi okolo 20 rokov, ale nie som si istý, čo je stav techniky teraz. Ako sa o zmiešaní s signálu takmer vo frekvencii, filtrovanie na sumu frekvenciu, a pri pohľade na rozdiel frekvencie na bežnom rozsahu?

Ahoj Jeho dobrý spôsob, ako že som to považoval za konečné way.but teraz som zvolil IC ltc5564 napraviť my vstup a chcete merať vrchol output.note, že môj vstup je impulz modulovaný signál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back