pulzný amplitúdovej úrovne posun??

S

skarthikshines

Guest
Ahoj všetkým .. Mám vstupné obdĺžnikového impulzu od svojho regulátora s max. a min. napätie je 3,3 V a 0V. Môžem vedieť, ako sa vyrovnať posunúť tak, aby impulz by teraz byť v rozsahu napätí 2.54V na 2.54V-3.3V miesto na 0V. moja impulzy frekvencia bude 82khz .. a prikladám Môj pulz detaily nižšie

Pokúsil by som sa s vysokou rýchlosťou zosilňovače op v tejto konfigurácii: [url = http://www.electronics-tutorials.ws/opamp/opamp_5.html] diferenciálnej zosilňovač (napätie odčítačka) [/url] možno odpočítať konštantný signál @ 1.65V (ale u potrebovať tiež negatívny ponuku pre zosilňovač op) do signálu a získať štvorcový vlnu, ktorá ide od +1.65 do -1.65 a potom zosilňovať iným zosilňovačom op (invertujúci alebo neinvertujúci konfigurácia) 1,54 faktor. By mali spolupracovať a pomerne jednoduché, ale asi tam sú najlepšie riešenie

Nemusíte povedať o zaťažovací impedanciu. Jednoduchšie riešenie je na úrovni preklad do 0 .. 5V s 74HCT brány a prechod ku -2,5 .. 2,5 do AC spojovacie výstup.

[Quote = matusel, 1018863] Pokúsil by som sa s vysokou rýchlosťou zosilňovače op v tejto konfigurácii: [url = http://www.electronics-tutorials.ws/opamp/opamp_5.html] diferenciálnej zosilňovač (napätie odčítačka) [/ url ] môžete odpočítať konštantný signal@1.65V ~ ~ dobj (ale u potrebovať tiež negatívny ponuku pre zosilňovač op) do signálu a získať štvorcový vlnu, ktorá ide od +1.65 do -1.65 a potom zosilňovať iným zosilňovačom op (invertujúci alebo bez invertujúci konfigurácia) 1,54 faktor. By mali spolupracovať a pomerne jednoduché, ale pravdepodobne tam sú najlepšie riešenie [/quote] ďakujem za Vašu odpoveď jeho pracovnej správne .. ešte jedna vec, ktorú potrebujete vedieť, je nejaká možnosť to urobiť pomocou tranzistora ... (I napríklad s nízkymi nákladmi a efektívne riešenie)

Myslím, že MKO riešenie je najlepšie, ja som myslel na to, ale by mal fungovať správne. Byť tebou by som si vybrať FVM riešenie, môžete mu veriť, že má veľa skúseností a poskytuje veľa dobrých návrhov.

Jedným z predpokladov pre jednoduché AC spojka do práce je impedancia, ktorá môže byť riadený logické brány, ďalšie je už vstupný prúd DC alebo asymetrický impedancia, ktorá môže posunúť priemernú úroveň. Konečne 50% pracovný cyklus, ako je znázornené na obrázku krivky. Vo všeobecnom prípade nežiaduceho dane cyle alebo asymetrický zaťaženie by DC viazanú úroveň posunovač prednosť. Okrem OP alebo tranzistorových zosilňovačov, analógové spínače s duálnou napájací napr 74HC4053.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back