PSRR v LDO --------- potrebujú pomoc

P

poweric

Guest
Som simulujúce LDO je napájacie napätie 3.3V PSRR + v LDO je 89 dB, ale PSRR-to je len 4 dB je potrebné simulovať PSRR a 4 dB, je príliš malý?

Neviem, či PSRR, je nutné, alebo nie, ale-4dB izolácia je veľmi malý, ako svoje znalosti. To by malo byť okolo-70dB a viac

Zjednodušene povedané, podľa mojich skúseností sa snažím nastaviť PSRR okolo 80 dB

veľké c pripojiť na GND, takže PSRR na GND, je zlé, ale 4dB je príliš malá

Ale ja mám otázku, či PSRR-(Vout vs GND) je veľký, ako je (-70dB), kedy sa stal GND väčšie, menšie, než sa Vout GND Ako môžem získať Vout ako moja referencia, pretože Vout-GND je referenčného napätia, v prípade, že v prípade, že PSRR-(Vout vs GND) je malý, ako je (-4dcb), keď GND je plavák Vout stále väčší Vout stane veľké, ako je GND, ale Vout-GND môže mať konštantnú hodnotu ako moje referencie To je môj nápad na otázku, nádeje na vaše odpovede

Myslím, že PSRR, nie je potrebné, a ak u to ukazuje veľmi menej, bcoz len R je v tom, že cesta SIG .. pri zdroji, drez LDO, ktorý je schopný poskytnúť aj v oboch adresárov potom PSRR z + a PSRR-id = s veľmi imp obavy.

LDO si môžete mať tak dobré PSRR? Môj návrh ouly -50 ~ 60 dB [quote = Gelo] Zjednodušene povedané, podľa mojich skúseností sa snažím nastaviť PSRR okolo 80 dB [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back