PSRR problémy v LDO dizajne

L

lxcpku

Guest
Dobrý deň, všetko, čo mám niekoľko otázok týkajúcich sa PSRR v LDO design 1. Ak sú 3 sub-modulov v mojom LDO, potom PSRR LDO závisí na minmum PSRR na sub-modul, je to tak? 2. prvý Pozrel som sa na PSRR bandgap. Chcem PSRR o 60 dB @ 10k, ale podľa môjho návrhu, iba 57 dB @ 10k. Potom som skontroloval PSRR na operačný zosilňovač použitý v bandgap.which je 60 dB @ 100k a vyhovuje mojim potrebám. Takže, ako možno zlepšiť PSRR z bandgap bez navýšenia zisku AC OZ niekto mohol dať mi nejakú radu? návrhy a odporúčania budú vždy vítané, thx veľa:)

Nie som členom ieeeclub a nemôže stiahnuť práce ste navrhol: (

Členstvo je bezplatné. Stačí vyplniť formulár, aby sa stal členom klubu potom si môžete stiahnuť všetko, čo je zadarmo.

Môžete znížiť spätnú väzbu bod a simulovať PSRR celého okruhu sa 3 subcircuits.

Predpokladám, že vaša PSRR je celkom kombinovaný účinok svojho obvodu. Takže nie je nutné pridať všetky PSRR dohromady (nie sú šumu). Jediné, čo musíte urobiť, je zabezpečiť prenos signálu z ponuky pre vás výstup. Potom spustite AC na PSRR.

Môžete pripojiť bandgap napájanie na výstupe LDO, používať správne prebudení obvodu. Týmto spôsobom bandgap PSRR nie je tak kritická.

Môžete sa pripojiť blokovací kondenzátor na výstupe z vašich bandgap napätie externe znížiť PSRR spôsobené bandgap obvody

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back