PSpice podpora viacerých procesorov - Hypertrading

M

mlxsae

Guest
Má niekto predstavu, kedy guru je z OrCad nakoniec napísať korenia stroj, ktorý podporuje viac procesorov, Hypertrading. Mám nastaviť server, kde som si dvojnásobnú Xeon Hypertrading procesor (čítaj: 4 procesory), a pri realizácii simulácie s PSpice, sa používa iba 25% z môjho CPU? Topsimulations (ASIC), bude trvať pomerne dlho: D

Neviem, či je to rovnaký prípad s verziou Solaris programov z Cadence. Bol som veľa premýšľal, či Sun Ultra-80 s CPU 4x450MHz je rovnako rýchle ako Sun Blade 1000 s CPU 2x900MHz. Iste, že je veľmi dobrý nápad, či program môže využiť bežiaci na viacprocesorový stroj, alebo či ide len o pas peniaze na investície do zariadení s viacerými procesormi. Niekto nejaké návrhy, pokiaľ ide o Ultra / Blade otázku? BTW, to Orcad beží iba v 32-bit, alebo to môže byť spustený v 64-bitovom režime taky? / Pim

[Quote = mlxsae] Má niekto predstavu, kedy guru je z OrCad nakoniec napísať korenia stroj, ktorý podporuje viac procesorov, Hypertrading. Mám nastaviť server, kde som si dvojnásobnú Xeon Hypertrading procesor (čítaj: 4 procesory), a pri realizácii simulácie s PSpice, sa používa iba 25% z môjho CPU? Topsimulations (ASIC), bude trvať pomerne dlho: D [/quote] Hyper Threading ..... Myslím, že možno použiť v PSpice Intel P4 HT vydania ...... pre Xeon,,, potom som hav tušenia ..... Prosím, comfirm pre mňa, či je možné korenie b použitie Edícia HT ,.... thanxs ... ¾ λ ²

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back