PSL vlastnosti z programu C

S

salma ali bakr

Guest
Môžem napísať PSL vlastnosti z programu C?? ako by sme povedať, že je na vysokej úrovni, typ nehnuteľnosti:) Díky moc, Salma

[Quote = Salma Ali Bakr] môžem písať PSL vlastnosti z programu C?? ako by sme povedať, že je na vysokej úrovni, typ nehnuteľnosti:) Díky moc, Salma [/quote] PSL má SystemC chuť, možno, že sa blíži tomu, čo hľadáte? Ajeetha, CVC www.noveldv.com

No, potreboval som napísať PSL vlastnosti v závislosti na špecifikácii uvádza len ako program C ... samozrejme, že nie je možné urobiť priamo, pretože C je len premenné a funkcie (nie ako HDL, ktorá sa zaoberá signály a hlavne núl a jedničiek ).... Ale teraz už "niečo", vyriešil problém tým, že je poznať RAM adresy, na ktorých sú uložené premenné v C .... a to, že som schopný robiť majetku monitory, ktoré sú integrované s procesorom (v prípade kód C je odbočka), od tej doby som odkaz alebo mapovanie medzi vysokou úrovňou program napísaný v C a jeho hardvérovú implementáciu (to naozaj nie je pokryť všetky aspekty programu C, ale je to aspoň bod za) Vďaka, Salma:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back