PSL, overovanie vrstvy

V

vanilla dream

Guest
Ahoj, som rozvoja IP jadra pomocou Verilog, a chcem používať PSL v overovania som čítal, že PSL môže generovať testcases sa snaží porušiť vlastnosti pomocou vunit ale ja som nenašiel žiadny zdroj, ktorý to vysvetliť podrobne som si prečítal Accellera spec, ale ukazuje sa len Syntax bez Napríklad tak môže niekto povedať, že dobrý zdroj pre Vďaka vopred

[Quote = vanilkový sen] Ahoj, som rozvoja IP jadra pomocou Verilog, a chcem používať PSL v overovania som čítal, že PSL môže generovať testcases sa snaží porušiť vlastnosti pomocou vunit [/quote] PSL je špecifikácia, ktorá môže byť použitá simulácií a ďalšie technológie, ako sú formálne verifikácia - Kontrola modelom. Čo máš na mysli tú je trieda nástrojov, ktoré sú známe ako model dáma.
ale ja som nenašiel žiadny zdroj, ktorý to vysvetliť podrobnejšie
sme ukázali v kapitole 7 tejto našej PSL knihy, pozri www.abv-psl.org . Ďalej sa zaoberáme v našom PSL školenia v Bangalore, pozri www.noveldv.com pre podrobnosti.
Čítal som Accellera špecifikácie, ale ukazuje sa len Syntax bez Napríklad tak môže niekto povedať, dobrý zdroj pre to vďaka vopred
Tam je niekoľko príkladov, papiere, do Google. Napríklad, pozri www.prosyd.org sme na CVC ponúkame 1-denný PSL trieda, ktorá pokračuje v detaile na jazyku a tiež na rôznych používať modely, nástroje, atď Pozri www.noveldv. cz , ak je záujem. S pozdravom Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Ak u nechcete, aby vaše tvrdenie zakotvený v kóde potom môžete použiť vunits ... sú samostatné súbory, kde sa písomná tvrdenie, že je určite vhod, keď návrhár, nie sú tí, ktorí sa kontroly tiež (ak je samostatný inšpekčný tím ).... aj v prípade, že vykonanie vyžaduje veľa tvrdenia, ktoré by zmätený byť vložený v kóde tiež pomáha využiť už existujúce tvrdenia z predchádzajúcich návrhov ... alebo pri overovaní IP vunit tvrdenia sú overené simuláciou, alebo sú použité na generovanie HDL dámy, ktoré sú inštancie v testbench ... alebo formálne verifikačné nástroje u nájdete viac o tom v knihe s názvom: Využitie PSL pre formálne a dynamickej verifikácie 2. vydanie, ale nie som si istý, či je to nahrané alebo nie už u môžete tiež vidieť výsledky tohto projektu prosyd: http: / / www.prosyd.org / Navody / bin / zobrazenie / Public / PublicDeliverables šťastie, Salma:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back