Proteus VSM Help

N

neoaspilet11

Guest
Hello Everybody!
Som narazil na nejaké problémy s proteus ISIS lite.Prosím, pomôžte

1.) Mám subcircuit a hlavný okruh.Je theground v subcircuit pripojený k gorund hlavného okruhu?alebo musím miesto port na zem?

2.) Mám autobusu subcircuit a Pomenoval som ju C [0 .. 39].Tiež som vymenoval prístav autobusovej stanice subcircuit ako C [0 .. 39].Som pripojený autobus z hlavného okruhu do subcircuit autobusového terminálu.Mal by byť aj autobus s názvom C [0 .. 39]?(Robil som to už ale nefunguje).Môžem miesto, iný názov pre tento autobus (jeden sa pripojil na subcircuit autobusového terminálu)?

3.) Keby som miesto Port tepelnej ako vo vyššie uvedenom príklade, je autobus vnútri subcircuit automaticky pripojené k tomuto portu terminálu?Ak nie, ako sa pripojiť?

4.) Ak by som urobiť ďalší kópiu subcircuit, potom autobusom názov bude aj kopírovať.
Mám-li pripojiť ďalší autobus na autobusovej stanici na druhej subcircuit by autobus meno tiež rovnaké ako v prvom subcircuit?Snažil som sa použiť proteus pomôcť, ale nikto využívať.Ak ste náhodou nejaké skúsenosti s týmto pred prosím, pomôžte.

Vďaka,

neo

1) opcie na dizajn Menu - Úpravy Design Vlastnosti názvom "Globálna sila siete" určuje, či výkon siete sú spojené nepriamo cez listy alebo je potrebné byť nervózny.To je v predvolenom nastavení povolená pre zníženie špagety vedenie.

2) Mená musia byť v súlade medzi prístavnými čapom a subcircuit terminálu.Priložené gif by mala pomôcť vysvetliť, všeobecné pravidlá pre označovanie autobusom.

3) Za predpokladu, že meno portu pin na materský objekt je presne rovnaký ako názov logické terminálu na subcircuit pripojenie bude vykonaná.

4) Ak subcircuit je zhodná s pôvodnou im obom obvode názvy (napr. zosilňovač) a softvér sa bude starať o zabezpečenie toho, že im pobyt synchronizovať.

Iain.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back