Proteus príliš pomalé!

A

avr_micro

Guest
Hello.I začali učiť Proteus a som navrhol AVR založené schematický. Ale simulácie rýchlosť je veľmi veľmi nízka (0.000001 Druhý / krok). Ako môžem prírastok simulácia rýchlosť?

Mal som rovnaký problém s fotkami, čiek tat ukážkové súbory spustiť v normálnej rýchlosti, aj cudnt problém vyriešiť úplne, skúste odstrániť kryštál a uvedenie MCU rýchlosť 1MHz v jeho vlastnostiach

ide o

avr_micro Napísal:

Hello.I začali učiť Proteus a som navrhol AVR založené schematický. Ale simulácie rýchlosť je veľmi veľmi nízka (0.000001 Druhý / krok). Ako môžem prírastok simulácia rýchlosť?

Tiež som tento problém tooooooo slowwwww.

Som pomocou AVR Micros problém pretrváva s niektorou z nich mega128, mega32, mega16, mega8

pomocou xtal 2MHz alebo 4MHz alebo zneškodnenie to nebude problém vyriešiť.

design obsahuje 16x2 LCD text a niektoré odpory a nič iného.Čo to sakra môže byť, že je?

ps snažil v rôznych počítačov!ide o

maXer

Ak môžete umiestniť svoj zdroj a DSN súboru budeme mať vzhľad.

Typicky sa toto stane, keď sa navonok drôt kryštál, atď - to predstavuje extrémne vysokou rýchlosťou oscilátor, ktorý nedostatky simulácie a je úplne zbytočný rovnako.Frekvencia je špecifikovaný ako majetok mikrokontroléru zariadenia.

Iain.

Nie, majú rovnaký dizajn teraz v novom počítači, ktorý beží oveľa rýchlejšie ...
ale zatiaľ príliš rýchlo ...

Myslím, že to záleží z krištáľu propterties, ale aj poistka nastavenia ...
a pozrite sa na ur zdroje, ak máte niečo ako prieskum verejnej mienky, ktoré môžu spôsobiť meškanie ....

maxer

Mal som rovnaký problém s f877.Ja používam CCS pic c.keď som začal končiace kód s nekonečnú slučku [while (1)] problému nikdy nastal znova.Väčšina mojich kódov nikdy nedosiahne, že nekonečné slučky, zostane tam, ale nikdy použitá.Dúfam, že to funguje u vás.

Každý, kto má dizajn a zdroje ukazujú to, že môžu UL, takže sa môžeme pozrieť na to?

Iain.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back