Proteus knižnica TSOP zložky

G

GrandAlf

Guest
Snažím sa nájsť 16x1 LCD model Proteus. Chápem, že sa jedná o elektricky nastaviť ako 8x2. Bol som pri pohľade na listy, ale nie som schopný nájsť to, čo postava adresy. Predpokladám, že prvý riadok je 00-07 a druhý je 40 až 47, môže to byť zlé. Typická ukážka tohto typu by MDLS 16168. Mohol by niekto pomôcť s radami, ako upraviť 16x1 model Proteus s 8x2 elektrické, alebo zdroj nový model. Mnohokrát ďakujem

Dobrý deň, ak máte na mysli 1x8 to bude v Proteus vyskúšať tento displej vyberte LM020L dúfam, že to pomôže tiež prečítať nápovedu lcdalpha

Nemožno si toto do práce, čo skutočne potrebujete, je jednoriadkový displej 16 znakov, ale tie som pomocou elektricky nastaviť ako 2x8, aj keď je jeden riadok. To je zrejme celkom bežné. Skúšal som meniť nastavenia modelu Proteus, ale nie som si istý každého začínajú riešiť, sa mi zdá byť stále nikde.

HI, tu je lib tzv LED optické tejto lib obsahuje 2x16 riadkový LCD displej uvidíme dnes večer na riešenie, povedal som si po testovaní to, ako si upraviť vlastnosti modelu, takže to funguje len ako 1x16 ešte jedna vec Prosím premenujte OBRÁZOK. RAR TO. LIB OK upraviť vlastnosti modelu seleting Instent režim úprav kliknite na modeli a označte políčko editovať všetky vlastnosti zmazať druhom rade skript a tiež druhom rade riešiť teraz funguje ako 1x16 LCD

Vďaka za pomoc, dám tento skúsiť, až sa vrátim do kancelárie v pondelok. Všimol som si jeden riadok jeden Proteus začína na 0x80 až 0x8f, to nie je rovnaké ako tie, ktoré používam. Listy vyzerajú, že ukazuje všetko, čo exept riadku adresy. Bol som hádať, riadok 1 00-07H Riadok 2 40-47H 16x1 fyzickej, 8x2 elektrické nesprávny odhad si myslím?

: Wink: Stiahol som si it.But Tento súbor nie je otvorenie. Chyba: [color = red] rozbalení archívu je buď neznáme alebo poškodené fomat [/color]. Prečo sa ... ::

Ešte niečo Prosím premenujte súbor [color = red]. RAR TO. LIB [/color]

všimol som si jeden riadok jeden Proteus začína na 0x80 až 0x8f, to nie je rovnaké ako tie, ktoré používam.
mapu pre modely LCD Proteus je konfigurovateľný pre len tento dôvod. 1) Úprava komponenty LCD na schéme (pravý klik na časti a vyberte Upraviť z kontextovej ponuky). 2) Pozrite sa na "upraviť všetky vlastnosti Text" v ľavej dolnej časti dialógu komponenty Edit. 3) V LM020L Napríklad potom môžete zmeniť RHS majetku {ROW1 = 80-8F} podľa potreby. Iain.

Sme profesionálny LCD výrobcu v Číne. Sme schopní zabezpečiť kompletný sortiment produktov, LCD, vrátane znakov LCD modul (od 8 * 1-40 * 4), grafický LCD modul (od 122 * 32 - 320 * 240) a tiež sme schopní poskytnúť customed pripravených projektov pre Vaše špeciálne požiadavky .. Ak chcete vedieť viac o nás nájdete na našich webových stránkach na adrese www.htdisplay.com . HTDisplay (HK) Ltd E-mail: klein_wang@htdisplay.com www.htdisplay.com MSN: wangkunpy@hotmail.com Skype: wangkunlcd

[Quote = master_picengineer] Dobrý deň, môže niekto reupload LED Lib? Vďaka. [/Quote] Dúfam, že taky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back