Proteus ISIS simulácia polovicu mosta

C

CandleCookie

Guest
Ahoj, som naozaj potrebujú pomoc pri simulácii Proteus. Pre túto simuláciu polovice mosta, nemôžem dostať žiadne krivky. Dostávam chyby, ako v obr som nahral. Môže mi niekto pomôcť zistiť, či tam je nejaká chyba v tom? Vlastne som naozaj neviem, ako zapnúť MOSFET, takže možno to je zle. Ja si vybral analógový pulz so šírkou 200us pulz a frekvenciu 100 Hz pre MOSFET. Takže dúfam, že sa niektoré návrhy zo všetkých. Ďakujem.

Stačí pridať dôvod do obvodu. Simulátor potrebuje referencie.

V 1. štvrťroku MOSFET P máte pripojený zdrojový kód PIN nižšie napätie v porovnaní s odtoku, tak mosfet ochranná dióda nie je pripojený zvrátiť, ako by mala. V MOSFET P zdroje musia byť na vyššie napätie, než k záťaži, MOSFET vykonáva, keď sú vráta napätie je nižšie ako zdroj (ako veľmi záleží na použitom MOSFET). V N MOSFET zdroje musia byť na nižšie napätie v porovnaní s mozgov, MOSFET vykonáva pri napätí hradla je pozitívnejší ako zdroj. Predstavte si, potenciometer s oboma konci pripojený k MOSFET kanalizácie a zdroj a brány pripojený na stred vinutia, tým viac potom pot bližšie k odtoku viac skreslenia použiť a znížite MOSFET RdsOn (odtok-source odpor) takže budete vykonávať viac, čím bližšie ste ísť na zdroj, ktorý vypnutie mosfet. [SIZE = 1 ]---------- Príspevok pridaný v 16:02 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 15:58 ----------[/ VEĽKOSŤ] Myslím, že by ste mali používať MOSFET 1. štvrťrok 2. štvrťrok na mieste, ale s opačným zdroj / odpad a používať miesto v 2. štvrťroku 1. štvrťroku, ako to je. Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back