Protel DXP 2004 chybových hlásení

T

the tran

Guest
Pozdravte všetkých, som nový návrh dosiek plošných spojov, tak majte prosím so mnou. Ja som v súčasnej dobe pomocou DXP 2004 na návrh mojej PCB, a začnem sa na môj projekt s schematické zachytenie s viac listov. Zatiaľ to vyzerá, že je OK, ale pri pokuse o kompilácii projektu som si tieto chybové správy a ja neviem, ako problém vyriešiť. Tu sú: 1-Pridávanie položiek do skrytých čistých GND. (Táto správa je z plechu 1,2,3,4) 2 Pridávanie položiek do skrytých čistých VCC. (Táto správa je z plechu 1,2,3,4) 3 Pridanie skryté čisté. (Toto chybové hlásenie je z plechu 2,3) Vo svojej konštrukcii napájania obvodu je na liste 5 a to je tiež vrchný list. Mohli by ste, prosím stráviť nejaký čas pomôcť určiť príčiny môjho problému. Všetky vstupy by bolo veľmi ocenil. Ďakujem vám, a majú veľký deň. S pozdravom, TL

To nie sú chybové správy - sú to varovanie, že máte skryté piny na schematické značky, a že kompilátor je spojenie týchto pinov na napájacie zdroje uvedené v správe. Pripojenie napájacieho kábla sú tí istí, ktorú ste zadali pri sa rozhodli schovať kolíky na schéme. Tie spoje sú súčasťou dialóg, v ktorom povedal, DXP ​​skryť pin. V bežnej praxi, že to nie je dobrý nápad skryť kolíky na schematické značky. Jediná situácia, kedy by ste mali urobiť, je, keď máte obzvlášť zložitý obvod a skryté kolíky by bolo čitateľnejšie schémy.

Dobrý deň House_Cat, Ďakujem za vašu rýchlu odpoveď. Myslím, že ste mi vrhnúť svetlo na tento problém. Áno, máte pravdu, v mojom návrhu mám veľa quad Op-Amp ICS a niektoré logická hradla IC, a ja len aby napájací piny pre jednu časť z každého IC. Napríklad, IC má 4 operačných zosilňovačov, B, C, D v každom balení, a ja len aby napájací piny pre časť A a schovávať moc kolíky v iných pomocou kolíkov Upraviť vdova. To, čo som urobil, bolo nekontrolované tieto piny. Ako ste uviedol, je to zlá prax? Mám umožniť všetkým moc kolíky všetkých zložiek môj návrh? Pretože si spomínam, raz, keď som umožniť všetkým moc kolíky všetkých častí prekladača tiež mi chybové hlášky taky. Pre túto chvíľu nemám prístup k svojej práci, a nemôžem teda skúšky, alebo overiť to. Budem sa snažiť, ako ste navrhol, zajtra a po chrbte výsledok. Ešte raz, ďakujem moc za váš vstup. S pozdravom, TL

Dobrý deň House_Cat, potom, čo Vám vedenie som bol schopný riešiť niektoré chyby / varovania. Ako ste povedal, Povolil som moc kolíky a pridať VCC / GND im chyba kompilátora / varovanie zmizne na liste 2,3,4,5. Je to veľmi zaujímavé, že som urobil to isté na liste 1, ale stále tam sú 2 chyby / varovanie, a sú rovnaké ako môj predchádzajúci príspevok: 1-Pridávanie položiek do skrytých čistých GND 2-Pridávanie položiek do skrytých čistých VCC a keď som Dvakrát kliknite na prvú z okna Chyby kompilátora, že bude vysoká svetelná všetky spojenia, ktorá spájala s GND siete. Rovnaký scenár pre druhý. To nechápem a nemám tušenie, prečo tak robia. Máte nejakú predstavu o tom myslíte? Prosím pomoc, vďaka veľa za pomoc. Majú veľký jeden. S pozdravom, TL

, Bez toho, aby videl svoje schéma, to by bolo nemožné odhadnúť, kde by mohol byť skrytý kolíky.

Dobrý deň House_Cat, našiel som môj problém, to bol jeden z časti logických hradiel Aj vynechali a neumožňovali moc kolíky. Potom, čo mu umožnilo, čo začal padať na svoje miesto. Veľká pomoc pane. Ešte raz moc ďakujem za pomoc. Je to úľava pre mňa, pretože som búchal hlavou na chvíľu pred odoslaním môj dotaz, a nakoniec si mi ukázal cestu von. Vaša pomoc je naozaj ocenia pane. Majú veľký jeden. S pozdravom, TL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back