PROTEL 2004: smerovanie a tlač problém

N

necromancer

Guest
Keď som použiť auto trasu program cesty oboch hornej a spodnej vrstvou.Ako som program na trase iba jednu vrstvu.
a ako som tlačiť mojej PCB v skutočnej veľkosti DPS.pretože keď som ho vytlačiť vo formáte A4 veľkosti, ktoré skutočné veľkosti okolo 30 mm, sa v plnej veľkosti A4.

Autorouter možné nastaviť na trase na jednej konkrétnej vrstve iba tým, že definuje smerovanie Layer Design s nasledujúcimi údajmi.V podstate všetky nepoužité vrstvy musí byť nastavená na 'Nie Používa' a smerovanie vrstva je nastavená na 'Všetky', alebo iné vhodné smerovanie smerom.

Ak chcete napríklad priradiť spodnú vrstvu ako smerovanie vrstvy, použite nasledujúce nastavenia.
Top - Nie Použité
Dno - Všetky
(Poznámka - V predvolenom nastavení PCB bude mať horné a spodné vrstvy, a to je dôvod, prečo je potrebné nastaviť horná vrstva sa nepoužíva, aby sa zabránilo smerovania na tejto vrstve).

Ak chcete získať skutočné veľkosti tlače, musíte sa uistiť, že "Fit dokument na stránke" nie je vybratý.Musíte zvoliť "Scaled Tlač" a vyberte "1,00" ako meradlo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back