Prosím, veď ma pre moju obsah MATLAB na vyhľadávanie projektov

H

heenz81

Guest
Počul som o obsahu projektu na vyhľadávanie image. Chcem vedieť, či podobný projekt pre audio súbory by bolo realizovateľné v prostredí MATLAB, čo mám na mysli, je databáza zvukových súborov. Ja by som potom nahrať hlasový záznam z časti jeden zo súborov. Môžem vytvoriť projekt, ktorý vie rozpoznať súbor z databázy. Prišiel som s myšlienkou na môj grad projektu. Im to vysvetliť veľmi laicky hľadiska spôsobiť Nemám predstavu o tom, MATLAB a som úplne nové k tomu. Prosím, pomôžte ... Im v reálnom fix!

Ak máte ísť hlbšie, môžete vytvoriť tento projekt. popisujem nápad, ktorý som dostal od svojho post tu. podľa noriem, bude frekvencia jednotlivých osôb rečového signálu sa líšia. Môžete postupovať podľa pokynov uvedených nižšie: 1) zbierať nejaké audio signály. 2) sa vzorka zvukový signál, ktorý má byť oproti 3) porovnať FFT dvoch signálov 4) v závislosti na požiadavke, definovanie niektorých chýb na úrovni. Ak žiadny signál, že v databáze zodpovedá vzorke zvuku v rozsahu chyby, môžete povedať, že vzorka zvuku je jedným z audio signálu v databáze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back