Prosím, pomôžte mi pre riadenie krokového motora.

I

is_razi

Guest
Ahoj kamaráti, nedávno som obavy o riadenie krokového motora (1,8 °, 3,0 V, 1,2 A) s využitím PC LPT1, ale výsledok nie je uspokojujúci. otáčok rotora je asi 1 otáčka za 2sek. Moja otázka je, že je to normálne, alebo som niekde urobil chybu vo svojom design.and, či je to normálne môže niekto navrhnúť metódy pre zvýšenie otáčok. Tiež prosím sombody povedať, čo je najtypickejšie RPM pre krokové motory.

riadiť SM budete potrebovať ovládač so zásobou 4-30vcc, Thera niektoré IC, ktoré maintein konštánt prúd vetra motorov. S týmto môžete riadiť svoj motor 2000-4000 pulzná / sec.

[Quote = is_razi] Ahoj kamaráti, nedávno som obavy o riadenie krokového motora (1,8 °, 3,0 V, 1,2 A) s využitím PC LPT1, ale výsledok nie je uspokojujúci. otáčok rotora je asi 1 otáčka za 2sek. Moja otázka je, že je to normálne, alebo som niekde urobil chybu vo svojom design.and, či je to normálne môže niekto navrhnúť metódy pre zvýšenie otáčok. Tiež prosím sombody povedať, čo je najtypickejšie RPM pre krokové motory. [/Quote] To je normálne ..... u môže zvýšiť trochu znížením oneskorením. Uistite sa, že THT ur riadenie ur stepper s dostatočný prúd, napätie. Prejsť Št: rozhranie stepper http://www.edaboard.com/ftopic262575.html je u increse trochu rýchlosti ... Ak je u ur písať kód, ako je THT .. zapouzdřit v 1000 0100 0010 0001, aby kód 1100 0110 0011 1001 nádejou u rozumieť ... ide o

Ahoj, uistite sa, že napätie z LPT je 3V. Uistite sa tiež, že krokový motor potrebuje iba 3V ... B.

Mal som port tlačiarne výstupy pripojené k sadu 4 Solid State relé riadiť môj obrovský krokového motora, ktoré som kúpil, to bežalo na 90 voltov na 12 ampérov. Použil som ju riadiť môj priemyselnej Stolné Reťazové dopravníky, že mám použiť do svojho robotické rameno pracovných buniek. Fungovalo to perfektne. Aj keď som dostal diely z použitých dielov obchod, keď kúpil SSrelays Úplne nové sú o niečo drahšie, ale v každom prípade len zdieľať svoje skúsenosti. Dúfam, že všetko pracuje von. Dajte mi vedieť, ako to bude. :) S pozdravom, Gerry O'Brien

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back