Prosím, pomôžte mi design Altium

V

varan

Guest
Každý môže zdieľať Altium nástroj dokumentu? pretože som nový Altium ..

Nováčik by mal pozrieť na tento videoklipov nájdete prílohy: idea:

Ahoj, prosím, povedzte mi, ako odstrániť podložky z GBS a GTS vrstiev. Cieľom je vytvoriť viases, ktoré vyzerajú ako bežné hokejky. Žiadne spájkovacia maska ​​nad nimi. Mnohé vďaka!

Maska vrstvy sú negatívne vrstvy - čo vidíte na týchto vrstiev je neplatné (a dieru v maske). Pre svoje priechody, existuje niekoľko spôsobov, ako pristupovať k problému. V dialógovom okne pomocou (dvojitým kliknutím na Via), máte na výber buď nechať masku rozšírenie Design určiť veľkosť otvoru, alebo možno prepísať pravidlá. Druhý spôsob by bolo len kresliť otvorení chcete na masku vrstvy pomocou čiary, oblúky, prechody, atď

Dobrý deň, Prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém v súbore PCB: Nemôžem vybrať ľubovoľnú zložku na stole. Môžem len vybrať primitív (polygóny, trasy, atď.) V skutočnosti je to ako Altium nerozpozná orgány komponenty "už nie.

Po prvé, stlačte tlačidlo" Clear "v pravom dolnom rohu pracovnej plochy editor PCB, aby ste odstránili masky, ktoré by mohli byť. Potom skúste zrušiť začiarknutie políčka v "Nastavenie>> PCB Editor>> Všeobecné>> Chráňte uzamknuté objekty". Ak to nebude robiť to, zistiť, či je začiarknuté políčko pre "Nastavenie>> PCB Editor>> Všeobecné>> Shift Kliknutím vyberte". Ak je, kliknite na tlačidlo označené "Primitives ...", a uistite sa, že" komponenty "je zaškrtnuté. Ak to neurobí, skontrolujte, či všetky komponenty sú zaistené pomocou PCBFilter Panel s otázkou, ako je "IsComponent A (Locked = True)". Potom môžete odomknúť všetky vybrané komponenty od "Grafické" časti panelu Inšpektor.

Ďakujeme vám za rýchlu odpoveď! Prvé dva prípady nie sú relevantné, a tretia mi táto správa: "Access violation na adrese 1C8472E2 v" ADVPCB.DLL "modulu. Prečítajte si adresy 00000000 na 1C8472E2. "V skutočnosti som musel riešiť túto správu, pretože som narazil na problém. Skúsil som súbor na inom počítači a výsledok bol rovnaký. : Cry: ... Neskôr edit: Po obnovení mojej víťazstve systém, PCB filter pracuje dobre. Mnohokrát ďakujem house_cat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back