Prosím, pomôžte: Frekvencia / časovej oblasti

P

pollop

Guest
Niekto mi prosím vysvetliť, v základných pojmoch, čo: 1 - časové a frekvenčné oblasti sú 2 - Čo je to merania sú používané pre 3 - Čo je najčastejšou oblasti pre anténny meranie 4 - vidím príklad antény meraní časovej a frekvenčnej oblasti Ospravedlňujeme sa za všetky otázky, som začiatočník a chcem sa naučiť rýchlo, dúfam, že vám môžu pomôcť vopred ďakujem

časovej oblasti je, keď osi x je čas, tj variácia na niečo študoval s ohľadom na čas, napr: - AC, DC frekvencia domény je, keď x-os je frekvencia, tj variácia na niečo študoval, pokiaľ ide o frekvencie, napr: - zisk zosilňovač antény parametre, ako smerovosť a zisk sa mení s frekvenciou, a preto Anténu je možné analyzovať frekvencie oblasti ,.... Nie som si istý, že z analýzy časovej oblasti antény ..........

Vďaka za rýchlu odpoveď. Chápem, čas a frekvenciu grafické znázornenie, je to viac o výklade grafov, ktoré je ťažké. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 16 minútach: [/color] [/size] Napríklad, ako by sa spektrálny analyzátor sa používa pri testovaní anténu?

Možno, že môže prenášať konštantnej amplitúde signálu na všetkých frekvenciách a získať ich pomocou antény a skontrolujte výstupný signál amplitúdu pre každú frekvenciu pomocou spektrálneho analyzátora a nájsť zisk antény pre rôzne frekvencie ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back