Prosím, Guido mi Perl, Tcl, TKL ponúkol ústavy

V

vvk_venkat

Guest
Ahoj každý subjekt, chcel by som sa naučiť Perl, Tcl jazykov pre testovanie Telecom. takže niekto môže cechu mňa dobrý ústavy v Hyderabad ameerpet. Ak je to možné zavolať na môj mobil. 9948320861

Ahoj Vonku, až mi známe nie je inštitút ponúka niektorý z týchto ihrisko v hyderabad.but si môžete stiahnuť tieto nástroje zo siete, a to je zadarmo a existuje veľa dokumentov sú dostupné na tomto serveri / net tiež. ide, ramesh.s

ya Nemyslím si, že u nepotrebuje ústavu je nutné. niektoré z Tcl alebo Perl bude stačiť. Odporúčam Perl, pretože je jednoduchšie a rovnako ako C

[Quote = vvk_venkat] Ahoj každý subjekt, chcel by som sa naučiť Perl, Tcl jazykov pre Telecom testovanie. takže niekto môže cechu mňa dobrý ústavy v Hyderabad ameerpet. Ak je to možné zavolať na môj mobil. 9948320861 [/quote] To je pre testovanie hardvéru - ako HDL model? Alebo SW testovanie? Ak je to HW HDL testovanie / overenie - prečo by ste sa chceli dozvedieť TCL / perl? Prečo nie Verilog / VHDL / SystemVerilog? Ponúkame školenia pre overenie ASIC v Bangalore. S pozdravom Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back