Prosím, dajte mi vedieť rozdiel betaeff & gm in spe

Y

YC Park

Guest
HI ALL!

Zaujímalo by ma o rozdiele účinnej beta a GM, Viete, že
gm = beta * Vp Vp = Vdsat
Ale ja nerozumiem výsledok Spectre ovládajúcich bodu.

Prosím, dajte mi vedieť presný význam betaeff.
betaeff = l × (εox / tox) Je to v poriadku?

Vďaka vopred.
YC Park

beta-ak máte na mysli, je mu * kormidelník potom môžete urobiť dc zákrutu a sprisahania GM ako funkcia jednosmerného napätia.pretože už viete gm vzťah k beta, to meradlo na GM a to je tvoje beta sprisahania.Nikdy som použiť beta účinné, že strašidlo rozdáva.beta je napätie a frekvencia závislý, takže máte skutočne simulovať a sprisahania beta a pozrieť sa na to na frekvencii / napätí záujmu.

Thanks chinita

Mám ešte jednu otázku, ručné výpočet versus simulácia výsledok.
Viete, že ruka výpočtu je len na úrovni 2 rovnice.Je to v poriadku?

I do druhej výpočet level2 korenia, ale tam je ďaleko od výsledku simulácie.
Čo mám robiť?

Myslím, že ručné výpočet je len dať na intuíciu a parametrov, ktoré je potrebné kontrolovať.
Je to v poriadku?

Dajte mi prosím informácie.

Díky moc.
YC

Vážení YC Park,
Ak ste mimo vaše výsledky o 20%, to je dosť dobrý.
Napríklad yuou použitie level2 rovníc.Moja zlievareň doesnot ponuky nám λ, používame level1 rovnice pre výpočet Id.Zvyčajne výsledky sú z 20%.
Ale ak ste reffereing na frekvenčná charakteristika, áno, čo idú vymknúť z rúk.

Thanks for replay!
To bude užitočné, aby ma.

Analog Circuit Design je veľmi dlhá dlhá cesta.

Thanks again.

Opäť, ak máte na mysli na rozpor medzi malými parametre signálu (beta, GM, GDS, ro atď) a simulovaných výsledkov u týchto parametrov potom je to OK (a docela často) vidieť rozdiel asi 10-20%.Opäť, je to relatívny.Tieto parametre nie sú samy o sebe znamená veľa.Používame ich v iných postáv našich zásluh a dizajn špecifikácie.Tieto parametre, ktoré nám pomôžu zistiť tieto údaje zásluh a parametre, a dal nám 10 - 20% do nášho cieľa.Nenechajte sa zavesil na tieto parametre a ich presnosť wrt to, čo vidíte v simulácii keď si ich.Len viem, štípnout, čo bude robiť to, čo tj lineárnosti mixer je funkcia overdrive napätie, takže sa môžete zvýšiť súčasnú zvýšiť obrátky.teda môžete zlepšiť linearity (IIP3, OIP3, bod 1dB kompresie, atď)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back